2777
2789
عنوان

حس ششم نمیخواین بیاین تا جایی که بتونم جواب بدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 213 پست
راجب من چی حس میکنی ؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

فک کنم رابطتت خوب نیست باهاشون اون میخواد بزگزده 

اگه به توافق برسین و اعتدال باشه ازدواج میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست و نسبت بهم بگو 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بیشتر ببینید
میاد حالا ببین کجا گفتم

فدات شم زنه دیگه قرارازدواج گذاشته اون چی میشه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
منو مسخره نکن لطفا نمیخوای برو بیرون عزیز دلم اینجا من پیشگو نیستم

چه مسخره ای چه فرقی داره شما که حس شیشم هستی باید این چیزهارو بدونی وگرنه  یکی می‌پرسه از دواج میکنم یا بهش میرسم رو جواب دادن حس ششم نیست حدس زدنه