2777
2789

سلام مامانا ، امیدم باهاتون درد دل کنم

دخترم چند بار به وسیله خطرناک دست زده بود ، ازش گرفتم جیغ میزد سرشو میزد تو زمین که بیشتر اذیت شه گریه کنه سریع برای اروم شدنش بهش میدادم 

امروز چنگال گرفته بود میخواست بکنه تو پریز برق ازش گرفتم اینقد جیغ زد و گریه کرد😔 دیگه زدم به بی توجهی ، بنظرتون اشتباه کردم؟؟ اینقد گریه کرد دیگه خودش خسته شد اومد پیشم سرشو گذاشت رو سینم خوابید😪😪 

بنظرتون ظالمم؟؟ دفعه دیگه جلوی گریه هاشو بگیرم یا بازم بی توجهی کنم؟

دو روز دیگه ۱۶ ماهو پر میکنه

اطرافیانم میگن داری لوسش میکنی و ما جای تو باشیم علاوه بر جیغ زدن سر بچه میزنیم رو دستش که تکرار نکنه!!!! و بیشتر ناراحتم میکنن😪😪💔💔

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه پسرمنم یه مدت اینطوری بود .ولی الان بهترشده .۲۳ماهش شده الان 

بی توجه باش یااینکه حواسش روباچیزای دیگه پرت کن 

اللن پسرمن اون مرحله روردکرده رسیده به مرحله ی دَدَری شدن .میادتوی خونه جیییییغ میزنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
منم پسرمو خیلی لوس کردم از همه بیشتر خودم اذیتم

مقابل خواسته هاش ، هر چی بشه کوتاه میای؟ من اشتباه کردم

البته همسرمم توش نقش داشت ، من نمیدونم چرا نمیتونه به بچه نه بگه . خب اونو بگیر ازش دیگه چرا اینکارو میکنی با من😪😪😪

مقابل خواسته هاش ، هر چی بشه کوتاه میای؟ من اشتباه کردمالبته همسرمم توش نقش داشت ، من نمیدونم چرا نم ...

من خودم زیاد ب خواسته هاش و گریه هاش اهمیت نمیدادم گریشو تموم میکرد ۱۴ ماهشه یماهه شوهرم خونس هرچی میخاد میده خیلی لوس شده یکمم خونگیه هرجا میرم ب غلط کردن میندازه منو

طبیعیه پسرمنم یه مدت اینطوری بود .ولی الان بهترشده .۲۳ماهش شده الان بی توجه باش یااینکه حواسش روباچی ...

حواسش پرت نمیشه ، میام نوازش کنم سرشو به شدت عقب میبره و فقط جیغ میزنه و اشکاش میریزه 😢

من خودم زیاد ب خواسته هاش و گریه هاش اهمیت نمیدادم گریشو تموم میکرد ۱۴ ماهشه یماهه شوهرم خونس هرچی م ...

نه من دخترم بیرونو دوست داره ، فقط زیادی کنجکاوه و این جیغ زدناش اذیتم میکنه 

یبار خونه پدرم میخواسته مجسمه ی سنگینو بندازه رو خودش و نزاشتم ، پرخاشگریو شروع کرد😥

نخیر خوب کاری کردی البته خیلی دیر اقدام کردی

بزار یاد بگیره از الان با گریه و زاری نمیتونه به خواسته هاش برسه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

نخیر خوب کاری کردی البته خیلی دیر اقدام کردیبزار یاد بگیره از الان با گریه و زاری نمیتونه به خواسته ...

خیلی حرصی میشه ، واقعا میترسم براش ، نکنه از گریه غش کنه !! و از این فکرا

خیلی حرصی میشه ، واقعا میترسم براش ، نکنه از گریه غش کنه !! و از این فکرا

نه نترس نمیشه 

کم کم از شدت گریه هاش کمتر میشه به مرور زمان تازه خیلی ارومتر از قبل میشه نمیدونی چه لطف بزرگی رو درحق بچت کردی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

با یه مشاور صحبت کن که از الان اصلاحش کنیولی اگه چیزی رو ازش میگیری دگ با گریه بهش نده، بدتر میشه

اره اتفاقا تو فکرشم

نه نترس نمیشه کم کم از شدت گریه هاش کمتر میشه به مرور زمان تازه خیلی ارومتر از قبل میشه نمیدونی چه ل ...

پس دیگه احساسی عمل نمیکنم...

پس دیگه احساسی عمل نمیکنم...

نه اصلا 

درسته دوستش داری و عمیقا با گریه هاش زجر میکشی ولی واقعا به نفع خودشه اینکار