2777
2789
عنوان

سبک زندگی اینطوری چقد خوبه

456 بازدید | 25 پست

وای خانما من از امروز شرکع کردم میخوام مثه آدم زندگی کنم 

۱۴کیلو اضافه وزن دارم 

حدودا ۱ساعت پیش ، یه ربع ورزش کردم 

ظهر دو قاشق برنج خوردم با یه کاسه پر سالاد ، میوه خوردم ، آهنگ گوش دادم ، دوش گرفتم و دارم ذهنمو هم پاکسازی میکنم 

عصری داداشم ر بود برا خودش چیپس و پفک و بستنی خریده یود من جلوی خودمو گرفتم و نخوردم 

علاوه بر اینا میخوام برای درسم هم برنامه ریزی کنم 

دانشجوام ترم ۶ 

یه اعتراف هم یکنم ، اینکه من تا قبل عید به شدتتتتتتت افسرده شده یودم ، اونم تقصیر خودم بود به خودم حرکت نمی‌دادم،  تنبل شده یودم 

ولی الان سبک زندگیمو تغیر دادم 

خیلیییی حس بهتری دارم😅😁

فقط خدا کنه این حسم زود گذر نباشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر خوبه که میخوای تغییر کنی

اما تجربه من ثابت کرده که نباید همه چیز رو ناگهانی و باهم تغییر بدی چون خسته میشی

باید کم کم شروع کنی تا ثبات داشته باشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

خیلی هم عالی 

شب ها هم قبل ۱۲ بخواب 

یعنی حداکثر ساعت ۱۱ گوشی رو بذار کنار

برنج کم خوردی 

برنج رو با میزان وزنت تنظیم کن که دچار ریزش مو نشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

چند روز پیش یک سخنرانی گوش میدادم از یک روانپزشک معروف. خیلی جالب بود. می گفت بیشتر افسردگی ها با تحرک کافی برطرف میشن. می گفت اگه هر هفته، ٣ بار به مدت ٤٥ دقیقه پیاده روی سریع برید در حدی که ضربان قلب بالا بره، بعد از حدود ٦ هفته خیلی از علائم افسردگی برطرف میشه. جالب این بود که این مقدار تحرک، حتی میزان تمرکز را بالا میبره و باعث بهتر شدن نتایج دانش اموزان میشه. سخنرانیش بر پایه نتایج مطالعات علمی بود‌‌. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم