2777
2789

الان میانگین سن ازدواج رفته بالا 

توجه نکن بذار حرفشو بزنه 

😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طرز تفکرش قدیمیه بیخیال 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

ما هم این چیزارو گدروندیم به ماها هم گفتن😂😂😂الان دختر خاله هام همین سن رسیدن از من دست برداشتن به اونا میگن😂 ولشون کن من اگه میفهمیدم یه روز این مسئله برام بی اهمیت میشه هرگز سر حرفش خودمو ناراحت نمیکروم اصلا ۲۰سال سنی نیس

چقدر توی ایران به دخترا فشار میارن واسه ازدواج حالا پسر ۴۰ سالش هم یاشه از نظر بقیه دیر نیست براش

توقعات کلا از دخترا رفته بالا 

هم کم سن باشه هم خوشگل هم خونواده دار و تحصیلکرده هم شاغل و اجتماعی خوش قد و بالا . 

ی دختر چطور همه اینارو داشته باشه اخه !!!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چقدر توی ایران به دخترا فشار میارن واسه ازدواج حالا پسر ۴۰ سالش هم یاشه از نظر بقیه دیر نیست براش

ای بدم میاد از این طرز تفکرشون

ی خاستگار ۳۴ساله با اعتماد به نفس اومده بود برا من دوس داشتم سرشو خورد کنم انقدرررر بهم فشار اومد و چون وضع مالیش خوب بود هی مامانم اینا میگفتن قبول کن بزور بدبختی ردش کردم

ای بدم میاد از این طرز تفکرشونی خاستگار ۳۴ساله با اعتماد به نفس اومده بود برا من دوس داشتم سرشو خورد ...

من یه شهر سنتی کار میکنم چند ماهه،دخترای ۱۵ ساله با پسرای ۲۵ به بعد ازدواج میکنن این جا