2777
2789
ساناز ارجمند و میگی ؟ چجوریه دختره از نزدیک از نظر اخلاقی منظورمه؟ ویژگی اخلاقی خاصی داشت یا خیلی خو ...

چون اسمش گفتی‌سرچ بشه نمیتونم آمار بدم دیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره همون اون بگه بازی شیطونی گردش تفریح اینا منم همش خواااااب 🥱🥴😂😂😂ولی این فک کنم خیلی اهل این ...

اتفاقا اونایی که سرسنگینن اکثرا پیش خانواده یا همسر و دوستاشون شیطنت میکنن

خیلی هم دخترای گلی هستن که جلف نیستن شیطنتشون درست و به اندازس

یعنی حتی داماد آلمانیشونم از حضوری و از نزدیک ندیدن؟

بابای دختره نه فقط دو روز دختره با مامانش رفتن ترکیه دیدن همو برگشتن دخترشونو فرستادن! اونوقت من خواستگار اومده بود واسم از شهر دیگه بابام‌میگفت چجوری اعتماد کنم شهر غریب😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
بنظرتون بهترین اختلاف سنی چقدر باشه خوبه خواهرام مغزمو خوردن بس که بهم میگن دیگه باید ازدواج کنیدختر ...

متولد ۶۹ هستید؟ تا متولد ۷۶ براتون مناسبه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
وای خدا خیرتون بده.ببخشید یه خواسته دارم تشریف بردین حرم برای همسرم طلب مغفرت کنید انشاالله جایگاهش ...

سلام وادب.الوعده وفا من به نیتتون به نیت عاقبت بخیری خودتون بچه هاتون خوشبختی بچه‌هاتونو آمرزش همسرتون امشب کار انجام دادم وهدیه کردم به آقا صاحب الزمان

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عزیزم درخواست دوستی منو قبول کن لطفا. راجع به نماز جعفر طیار سؤال داشتم. ممنون

سلام .خوبی شما. من امشب شیفت خادمیم به نیت حاجت دلتون کار انجام دادم وهدیه کردم به آقا امام زمان 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
سلام .خوبی شما. من امشب شیفت خادمیم به نیت حاجت دلتون کار انجام دادم وهدیه کردم به آقا امام زمان

سلام عزیزم 

چه عالی. 

سپاسگزارم. 

انشاءالله که همیشه سلامت و موفق باشید و خدا بهترین ها رو بهتون عطا کنه. 

عصر سشنبه اینجا یه پیامی بهم بده نفسم شیفت خادمیمم هستش ان شاالله تا اونجا به نیت دلتون کار انجام بد ...

سلام

منم دعا کنید امسال ازدواج کنم 😞 

اسمم مریم 

ان شاء الله هرچی میخوای برات اتفاق بیفته حاجت روا بشی عزیزم ❤️ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616

عمه ام خدا ازش نگذره زن پسر عموش شدپسره خوشتیپ خوشگل، قدبلندعین  ،بازاری وضع خوب، خانواده خوب ونجیب مظلوم ،  خانواده پسر  راضی نبودن تنهایی رفت نشست محضر بزور خودشو چپوند ب پسرعموش ،۷ .،۸سال هم از پسره بزرگتره رفت شناسنامه شو دستکاری کرد هرچی خانواده پسر گفتن تو انقدر بزرگی از پسرما زبربارنرفت باکمال پرویی .الان ۱۳ ساله ازدواج کردن بچه دارم نمیشه حالا خاست خدا بوده از ابن عفریته بچه ای زاده نشه خدا هروزم پبش دعا نویس دعا میگیره براشوهرش و خانواده شوهرش  قیافه وشعور هم  نداره  بخدا .همه تو فامیل فقط برا این پسره و خانوادش دلشون میسوزه برا همه سواله آخه اون پسره چطور اینو گرفت