2777
2789

امروزه خیلی ها روابط و دوستی قبل ازدواج دارن که حتی بیشتر از اونایی که ازدواج کردن باهم وقت میگذرونن.

به غیر این چرا میگن اگه مجردین با مرد مطلقه ازدواج نکنید ؟؟

اگه اون مرد توی نامزدی یا عقد جدا شده باشه چی یا مشکل واقعا از خانم بوده باشه چی یا سن آقا توی ازدواج اولش خیلی کم بوده باشه 

چه زن مجرد چه مرد مجرد 

نباید با مطلقه ازدواج کنه

کبوتر با کبوتر باز با باز

این نظر شخصی منه اگه مخالفی هم نظرت رو برا خودت نگه دار✨

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن کوچیک مهم نیست .

باید ولی تحقیق کنی .

چون خانمها از خوشی و خوشبختی نمیرن طلاق بگیرن ‌

خیلی زیاد دیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکی از اقوام ما چهار تا زن عقدی و نامزدی رو پس زد و زن پنجم الان خوشبخت ترین زن دنیاست! 

پسره ظاهرش معقول و جذاب و متشخص بود خیلی ولی هی جدا میشد، الان از زنش ۲ تا بچه داره و خوشبختن

مشکلش این ک وقتی آقاهه بهش محبت حالا از هر نوعی خانم تو ذهنش میره ک قبل از منم این محبت هارا ب یه زن دیگه میکرده و خودش تو ذهنش حسادت میکنه

یا ممکنه تو رابطه خانم حس کنه الان شوهرش داره این را با زن سابقش مقایسه میکنه این افکار واسه یه ادم مجرد همیشه وجود داره

من این کارو کردم

مرد خوبیه.از خیلی پسرهای مجرد بهتره.

ولی یه مشکلاتی داشته که زندگی قبلیش به طلاق منجر شد،الان هم همون رفتارها رو با من داره.فقط فرقش اینه چون ازدواج دومشه دیگه نمیخواد راحت منو از دست بده