2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس

70 بازدید | 4 پست

توروخدا کمکم کنید تهدیدم کردن که عکسامو پخش میکنن لطفا یه راهکاری بدید من دارم ازدواج میکنم آبروم می‌ره یه پیج تو اینستا زود که پیداش نمیکنم شما میتونید بهم کمکم کنید لطفااااا 

اصلا و اصلا و اصلا تحت هیچ شرایطی ضعف نشون نده، منظورم اینه که تحت هیچ شرایطی تن به خواسته تهدید کننده نده، جوابشم نده، بگو پخش کن

جرات داری پخش کن

اگر میتونی به یه شخص مورد اعتماد بگو، اشکال نداره عصبانی هم بشه فقط تو این ماجرا یه حامی داشته باشی بهت خیلی کمک بزرگی میکنه تهدید خنثی بشه، یه جورایی اون شخص تهدید کننده بفهمه بقیه درجریانن، اگر میتونی با نامزدت مشورت کن، با هرکسی که احساس میکنی، حتی اگرم مقطعی عصبی بشه! 

و اینکه شروع کت مدارک جمع کردن، از چت ها، ویس ها، اگر تماس تلفنیه اون تماس ضبط کن 

و سریعا با پلیس فتا تماس بگیر، پشتیبان هاشون راهنماییت میکنن چکار کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا و اصلا و اصلا تحت هیچ شرایطی ضعف نشون نده، منظورم اینه که تحت هیچ شرایطی تن به خواسته تهدید کنن ...

من با هیچ کس نمیتونم صحبت کنم اون میگه باید از این فرد طلاق بگیری و با من باشی من نمیتونم هیچ کاری بکنم اکه یکی هم بفهمه قطعا مرگم حتمیه هیچ کاری نمیتونم بکنم پیاماش هست که تهدید کرده الان یک روز بهم وقت داده وگرنه پخش می‌کنه می‌دونم که می‌کنه دارم روانی میشم انقدر گریه کردم دیگه تا ندارم نمی‌فهمم دیوونه شدم هیچ حامیی هم ندارم کنارم باشه اینو می‌دونه و از همین سو استفاده می‌کنه