از لجبازی چون باهم دعوامون شده منو بی ارزش کرده جلو همه هیچ جا منو نمیبره باهام حرف نمیزنه برام چیزی نمیخره الان چند روزه فقط برای خانوادش کمک میکنه هرچی اونا میگن سریع انجام میده با من شبیه کلفت ها رفتار میکنه الان من چیکار کنم هرچی غر هم زده بودم دلیل نداره اینجوری بی ارزشم کنه
شکایت کنه به چی برسه؟؟؟ معلومه دوسش ندارم. هزار تا شکایت هم کنه نمی خوادش
دوست نداشت گه خورد اومد خواستگاریم بچه دارم کرد کلی وعده داد تا خرش از پل گذشت خونه ساخت اینجوری اخلاق گه گرفت ب خودش دوساله اومدیم خونه خودمون بزور مارو جایی میبرد الان اونم کلا قطع کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاپیکای قبلشو بخونید نوشته ک شوهرش حبسش کرده خرجی هم نمیده.مثل زندونیه چیکار کنه غیر شکایت چند ...
چند روزه اینجوری شده فقط چون اعتراض کردم مارو ببر تفریح مسافرت اینقدر ب فکر زندگی نباش چند ماه یبار میبرد الان اونم ازم گرفته حتی مهمونی هم باهام نمیاد
این عشق خالص من کار دستم داد تا پول دستم اومد براش خرج کردم خانوادم بهم پول دادن برای خونه ای ک بنام پدرشه خرج کردم طلایی ک حقم بود براش فروختم تا کابینت بزنه لوازم خونه بخریم زودتر از مستاجر بیایم بیرون الان زده زیرش ک خونه بنام پدرشه منم بهش بدهکار بودم براش هزینه کردم ساختم