2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا مسخره میکردیم خانمای نی نی سایت هرچی میشد میگفتن فقط طلاق الان میبینم حق داشتن بخدا ادم چه چیزایی از دست این اقایون میشنوه

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

هيچي نگفتم چون اون دختر حاضر نشده ببينتش و فقط بهش فحش داده گفته بود تو يه خاعني داري به زنت خيانت م ...

از این ادم طلاق نگیری خیلی احمقی 

پسره لاشی و هوسبازه 

این دختره بهش محل نده هر کی رو تو خیابون ببینه میره ور دل اون 

با مدرکی که داری خیلی راحت میتونی طلاق بگیری 

ابروشو نبر ولی جدا شو ب پدرمادرت فقط بگو ابروشو نبر بنظرم

ولي دختره فحشش داده بود و بهش پا نداده بود به مادرش ك گفتم گفت تو الان زنشي اونا رهگذرن و از سرش مي افته 

هيچي نگفتم چون اون دختر حاضر نشده ببينتش و فقط بهش فحش داده گفته بود تو يه خاعني داري به زنت خيانت م ...

حالان این دختر شرف داشته نرفته و رو نداده هوس بازی آقا رو میخوای چیکارش کنی؟؟؟

این نشد یکی دیگه فردا پیدا میکنه مطمعنن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

ولي دختره فحشش داده بود و بهش پا نداده بود به مادرش ك گفتم گفت تو الان زنشي اونا رهگذرن و از سرش مي ...

گوه به قبر مادرش دیگه باهاش مشورت نکن فقط میخواد تو رو آتیش بزنه تا پسرش آسوده باشه 

به نظرم بهتره جدا بشی به خاطر این مسئله 

حالا چرا با دوست دخترش ازدواج نکرد ؟ 

All is one 
یه شیطونی کرده ولی تورو عقد کرده میخوای طلاق بگیر بره اونو بگیره

شیطونی؟ عقل ندارید 

این رسما خیانته 

ازدواج کنن تا با هر کسی خواست بپره 

عمر و جوونی این دختر چی میشه 

اون ماله قدیم بود پسرا هر گوهی دلشون میخواست میخوردن و میگفتن شیطونی کرده 😑😑😑😑😑😑

نمی‌دونم چرا نمی‌تونم همچین افرادی رو ببخشم!!!

و اینکه می‌گن این که تو رو گرفته یعنی عشقش تویی؟ کاملا دروغه.و می‌گن یه دختر بگیریم که اهل دوس پسر بازی نبوده باشه واسه اینکه مامان بچه هامون بشه. ولی قلب و روحشون پیش دختر مورد علاقه ی خودشون هس...

صادقانه من باشم راحت به هم می‌زنم. اگه تو هم شرایط خانوادگیت اجازه می‌ده به هم بزن... اگه نه و بهش وابستگی داری دیگه خودتی.

ووی از اینحا مونده از اونجا رونده به شوهر شما میگن الان

ایول به اون دختره 

سگ محلش کن

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون