گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 عنوان بابام فقد برای خواهرم پولداره 282 بازدید | 23 پست بابام بر خواهرم از ۱۸ سالگی ۲۰۶ گرفت دو سال بعد ۲۰۷ گرفت براش سقف پانوراما دنده اتوماتیک بخ اسم خوشالان من ۲۰ سالمه ولی هیچی نگرفت برام دیروز با خواهرم بحثمون شد میخواستم جایی بریم گفت حق نداری سوار ماشین من بشی 🥲🥲🥲🥲 1404/01/14 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2279 زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهرکوچیکابدم میاد روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ بیشتر ببینیدبستن
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ... میگه پول ندارم چک دارم چون ویلا خریده ولی من خیلی دلم شکست میگن حتی بر تولدتم نمینونم کادو بدیم بخدا خیلی گریم میگیره اصلا نمیتونم هضم کنم کارشو
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 به بابات بگو منم میخوام بببین چی گفتم پاییم
medrik عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1998 عجبچی بگم والا! خودتو سعی کن دوست داشته باشیبرات دعا میکنم خیریت محض، ثروت، آرامش و سلامتی نسبیت بشه🤲🏼
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 عجبچی بگم والا! خودتو سعی کن دوست داشته باشیبرات دعا میکنم خیریت محض، ثروت، آرامش و سلامتی نسبیت بشه ... ینی چی هرچقدم پولدار بشم این تفاوت گذاشتنو یادم نمیره
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2279 میگه پول ندارم چک دارم چون ویلا خریده ولی من خیلی دلم شکست میگن حتی بر تولدتم نمینونم کادو بدیم بخدا ... خواهرت چن سالشه ازحقت نگذربزاربگن سلیطه ای ولی بخاه روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ بیشتر ببینیدبستن
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 6536 منم جای تو بودم دلم می شکست 🙂 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 خواهرت چن سالشه ازحقت نگذربزاربگن سلیطه ای ولی بخاه ۲۳
مهرسانا324 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 8114 بببین چی گفتم پاییم امان ازتبعیض...مادرمنم اینجوریه متاسفانه نمیشه کاریش کرد
medrik عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1998 زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ... قطعا بهش گفته چرا فکر میکنی این همه وقت هیچی بهش نگفتهآدمی که بخواد فرق بذاره میذاره، حالا هرچی بچه بگه برا منم بخر
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2279 ۲۳ وااااا بگو منم آدمم حق زندگی دارم فرق نزار منم میخام روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ بیشتر ببینیدبستن
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 قطعا بهش گفته چرا فکر میکنی این همه وقت هیچی بهش نگفتهآدمی که بخواد فرق بذاره میذاره، حالا هرچی بچه ... چی بگم بهشمیخوام بهش اس ام اس بدم یه متن بگید بگم
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1107 وااااا بگو منم آدمم حق زندگی دارم فرق نزار منم میخام بخدا اون همه جا با ماشینش میره من با منرو اونروز میگه وای خدا کنه ماشین گرون شه هرکسی نتونه بخره بعصیا جنبه ماشین ندارن