2777
2789

من شش ماه کار کردم بخدا کسی نموند که با من جوری رفتار کنه که حس نکنم این آدم داره عقده هاشو خالی میکنه. ولی بعد از من یه دختری اومد واقعا زیباست ولی احترام و ارزشی که برای این آدم میذارن واقعا عجیبه. پس ما فرقمون چیه😔

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اره دقیقا منم خیلی دیدم به خوشکلا یه جور دیگه عزت و احترام میزارن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دخترای خوشگل همیشه کارشون زود پیش میره حتی اگه دوتا شماره تو بانک رو همزمان بخونن برا اونی که خوشگله سیستم قطع نیست برای یکی دیگه که معمولیه سیستم قطعه😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

الان دنیا رو سر خوشگلی میچرخه 

فقیر میگه دختر خوشگل میخوام 

ثروت مند میگه دختر خوشگل میخوام 

مادر شوهر میگه عروس خوشگل میخوام 

خلاصه الان خوشگلی خیلی مهمه 

من خودم تجربه کردم که میگم خوشگل باشی برنده این دنیایی❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
دخترای خوشگل همیشه کارشون زود پیش میره حتی اگه دوتا شماره تو بانک رو همزمان بخونن برا اونی که خوشگله ...

دقیقا. این دختر خیلی سفید و بامزه ست. چشاش رنگیه. ولی من گندمی ام چشام مشکیه حالا تونستم عکس چشامو میذارم اصلا چشم تو زیبایی خیلی حرفه که اونم ندارم

دلیل این همه جراحی زیبایی و روتین پوستی رو همین حالا بدون مردم ظاهر پسند شدن واسه دیده شدن مجبورن بر ...

نه اصلا دختره عمل زیبایی نداره

الان دنیا رو سر خوشگلی میچرخه فقیر میگه دختر خوشگل میخوام ثروت مند میگه دختر خوشگل میخوام مادر شوهر ...

از اینا بگذریم واقعا بشدت روی اعتماد به نفس موثره. اعتماد به نفس همه چی یه آدمه

نه اصلا دختره عمل زیبایی نداره

خب دیگه از ظاهر شانس آورده ظاهر خیلی مهم شده خوشگل نباشی تو جامعه دیده نمیشی حتی اگه همه فن حریف باشی جهان سوم یعنی همین 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن