2777
2789

رفتم دزفول برا سفر

استوری گذاشتم از رودخونه دز لوکیشن زدم دزفول 

اکسم ک یکساله کات کردیم و خیییلی یعنی خیییلیا دوسش داشتم ریپلای زد که «عههههه منم ذرفولم» دقیقا همینجوری 

منم نوشتن قسمته دیگه کجای دزفولی نوشت سد دز روستای پامنار 

منم نوشتم خوبه نوشت آره تنها اومدم منم نوشتم خوش بگذره نوشت مرسیییییی دقیقا همینجوری منم لایک کردم پیامشو

روز بعد یه استوری از طبیعت گذاشتم با این ایموجی 😍واکنش نشون داد منم پیامشو لایک کردم 

دیشب عکس خودمو گذاشتم استوریم 

اونم عکس خودشو گذاشت یک ساعت بعد🥺

یعنی واقعا حالم بده دوبارع یادش افتادم کاش نمی‌رفتم دزفول همون اهواز میوندم 😭

چکار کنمممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی دزفول داره طرف خاسته پیام بده حالا این بهونش بوده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بیشتر ببینید
وا میخواستی نری میرفتی اهواز چه ربطی داره مجبور بودی فالو. داشته باشیش؟

همین بخدا، نمیفهمم چرا اکسو یا شمارشو دارن یا تو اینستا فالوش دارن، اکس اسمش روشه دیگه، خدای من. 🫤

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.