2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 137 پست
من اصلا دور و برم ادمی که بو بده نیست .جای شلوغی زندگی میکنید؟

منم تا حالا کسی رو ندیدم بو بده نمیدونم چرا بقیه اینقدر این مسئله رو بازگو میکنن 🥲😂

آقا رضااا مبارکتت باشههه .... تو تاپیکای سم تگم کنید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره هم اتاقی من هر روز دوش میگرفت اسپری هم میزد ولی باز عرق میکرد بو میداد

ببین اینا داروخونه یا دکتر برن بهشون میگن چی بزنن این بوی تندشون‌ بره...

یادمه یه پیک هم بود خانوما دکتر رفتن بودن خیلی چیزا گفتن و معرفی کردن بقیه استفاده کنن تا بوی عرق تندشون بره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

🤦‍♀️🤦‍♀️🫠یعنی چی؟بعضیا شر شر عرق میکنن روزی چن بارم برن حمام بوی عرق میگیرن وقتی می رن بیرون نظاف ...

بنده خداها از هورمونشونه واقعا هم حق داریی باد وجودی انسان باید از یه جایی بیاد بیرون بعضی ها دهنشون بود میده بعضی ها پاشون بعضی ها شرمنده پیفشون  بعضی ها هم عرقشونن این سموم از یه جایی باید بیاد بیرون دیگه ولی خیلی ها که این موضوع رو میدونن و بوی خودشون براشون عادی شده گمان میکنن همه هم باید تحمل کنن حقه باید هر روز دوش گرفت و لباس جدید تنت کنی بالاخص آقایون 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم تا حالا کسی رو ندیدم بو بده نمیدونم چرا بقیه اینقدر این مسئله رو بازگو میکنن 🥲😂

میده تو جاهای عمومی مخصوصا ک تعداد زیاد باشه مثل خط واحد بعد بری داخل ی بو گندی میده

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
یعنی همین تذکر دادن چیز بدی نیست چون یسری ها رعایت اصلا نمیکنن و روی بوی گندشون ادکلن هم میزنن فک می ...

ماسک بزن 

شاید اونی که اومده کنار تو افسردگی داره حمام نرفته چقدر درکتون از دنیای آدمها کمه؟چرا باخودتون فکر نمی کنید که شاید اون آدم یه مشکلی داره ؟شاید مریضی ای داره من یه بنده خدایی رو می شناسم شوهرش مریض بود کار نمیکرد این خانم مجبور بود کار کنه تو مغازش کولر هم نداشت ده روز یه بار میرفت حمام چون مشکل داشت دختر جوونشم چن وقت پیش فوت کرد فکر کن به این آدم تذکر بدی فکر میکنی نمیدونه باید بره حمام؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
بنده خداها از هورمونشونه واقعا هم حق داریی باد وجودی انسان باید از یه جایی بیاد بیرون بعضی ها دهنشون ...

خانم و اقا نداره دوستم تو کل 7 روز پریودیش یه دوش نمیره بگیره اونوقت من تو پریودیم میرم دوش میگیرم با خودم میگم خونریزیم بیشتر شه نهایت تند تند پد عوض میکنم بهتر از اینکه بوی بدم بقیه رو اذیت کنه

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید

خانما فقط فکر کم آبی رو هم بکنین

بنظرم هرروز دوش گرفتن ی کم زیادیه دیگه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

والا من نمیزارم ک کل حموم بخار بگیره سریع بدنمو با آب خیس مسکنم یه شامپو بدن میزنم ب بدنم و اب میگیر ...

آره من عاشق حمومم ۵ دقیقه ای خیلی کمه برام😅😅

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید