2777
2789
عنوان

آبروم جلو خونواده شوهرم رفت

416 بازدید | 16 پست

نمدونم چرا چندتا چیز که عصبانیم کنه دیگه نمتونم خودمو کنترل کنم دیروزم قبلش از چندتا چیز ناراحت بودم داشتم عکس میگرفتم بیرون با گوشیم یهو پسر کوچیکم به پام چسبید و گوشی میخاست مادرشوهرم گفت بسه دیگه چه خبره عکس عکس منم از قبل ناراحت بودم داغ کردم گفتم این یه برنامه اس دارم امتحانش میکنم و ببند داد زدم بسه ای بابا به پسرم گفتم بعدم دست پسر کوچیکم رو محکم گرفتم و رفتم اونورتر پسرم داد میزد و گریه میکرد گفتم خوب برو جا بابا بعد صداش میومد میگفت مامانو میخام بیرون شهر بودیم یکم دورترنشستم و بعدش برگشتم داشتن چایی میخوردن کسی به من تعارف نکرد منم خودم استکان همسرمو گرفتم و گفتم اینو میخام قاطی کرده بودم میدونم کارم زشت بود الان خونواده شوهرم میگن این دختره خوله چه برخوردی الان باید بکنم شما جا طرف شوهرم بودین و زنداداش تون دوبار جلوتون یه دفه داغ می‌کرد چی میگفتین با خودتون

صد در صد فکر خوبی نمی کنن دربارت 

کاری هم نمی تونی بکنی 

توضیحم اصلا نده به کسی 

یه مدت اونورا آفتابی نشو بعدم انگار نه انگار 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی به مادرشوهرت گفتی ببند؟ 

یعنی چی استکان شوهرمو برداشتم!

کلا عقلت کمه انگار. 

اینقدر بدم میاد از اینا که تو جمع، فقط گوشی دستشونه و دارن یا پیام میدن یا عکس میگیرن. 

توی جمع که هستی، گوشیتو بزار تو کیفت، حالا چند دقیقه بدون گوشی نمیمیری

وای دقیقا مثل مامان منی خیلی بده واقعا مامانم اوایل زمان بچگیم خیلی بدتر بود یهو دعوا میکرد و خودش رو میزد الان باز خیلی بهتر شده ولی خداروشکر من به بابام کشیده شدم و صبورم ازت خواهش میکنم به روانشناس مراجعه کن کاری که مادر من نکرد کار ندارم بقیه چی فکر میکنند ولی به فکر درمان خودتون باشید خواهش میکنم الان من 20 سالمه همه میگن دخترا با مادرشون راحت ترن ولی من طبق خاطراتی که دارم با بابام خیلی راحت تر هستم.

وای دقیقا مثل مامان منی خیلی بده واقعا مامانم اوایل زمان بچگیم خیلی بدتر بود یهو دعوا میکرد و خودش ر ...

ممنون عزیزم من خیلی آروم هستم ومیریزم تو خودم ولی خیلی انبار میشه یهو سر ریز میشم البته به کسی بی احترامی نمیکنم فقط داد میزنم

زنها وقتی از لحاظ جنسی و احساسی تامین نشن بد خلق میشن شما هم احتمالا جز این دسته هستید 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن