2777
2789

مهد ک تا همیشه هست میتونی تابستون  هم بفرستیش حتی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی بعده دوازده اردیبهشت دیگه نمیرن؟

تقریبا تا بیستم میرن

ابتدایی هم همینه

نهایت تا۲۵ اردیبهشت میرن و تعطیل

شما واکسن بچتو زدی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تقریبا تا بیستم میرنابتدایی هم همینهنهایت تا۲۵ اردیبهشت میرن و تعطیلشما واکسن بچتو زدی؟

من هنوز واکسن اش نزدم مگه این سرما خوردگی ها امون میدن آدم ببره واکسن بزنه تا کی وقت هست؟ بچم مهر ۹۷ 

من هنوز واکسن اش نزدم مگه این سرما خوردگی ها امون میدن آدم ببره واکسن بزنه تا کی وقت هست؟ بچم مهر ۹۷

پسر من شهریور ۹۸ هست

اینجا گفتن اردیبهشت بیارش

هر مرکز بهداشتی یه حرف میزنه

شمام زنگ بزن مرکز بهداشت نزدیک خونتون ببین چی میگه

نکنه دیر بشه

چون برای ثبت نام باید واکسنو زده باشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تقریبا تا بیستم میرنابتدایی هم همینهنهایت تا۲۵ اردیبهشت میرن و تعطیلشما واکسن بچتو زدی؟

نه سنجش رو بردم الان میگن اون برگه سنجش رو کپی کنید بیارین ولی واکسن نزدم هنوز گذاشتم تابستون بزنم که سرماخوردگی اینا نداشته باشه

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

نه سنجش رو بردم الان میگن اون برگه سنجش رو کپی کنید بیارین ولی واکسن نزدم هنوز گذاشتم تابستون بزنم ک ...

پیش دبستانی اصن اون برگه نیاز نیست که

میخوان مثلا خودشونو مهم کنن

اون برگه برای ثبت نام اول فقط نیازه

پسر من شهریور ۹۸ هستاینجا گفتن اردیبهشت بیارشهر مرکز بهداشتی یه حرف میزنهشمام زنگ بزن مرکز بهداشت نز ...

خب ثبت نام کلاس اول خیلی مونده. من پسرم اردیبهشت ۹۸ هست. راستی قد و وزن بچت چقدره؟

پسر من شهریور ۹۸ هستاینجا گفتن اردیبهشت بیارشهر مرکز بهداشتی یه حرف میزنهشمام زنگ بزن مرکز بهداشت نز ...

اره اتفاقا تو فرم سنجش اش همه چیز خوب بود فقط واکسیناسیون کامل نبود 

پیش دبستانی اصن اون برگه نیاز نیست کهمیخوان مثلا خودشونو مهم کنناون برگه برای ثبت نام اول فقط نیازه

نه میگن بیارین بزاریم لای پروندش اون برگه خب برای ثبت نام کلاس اوله دیگه 

خب ثبت نام کلاس اول خیلی مونده. من پسرم اردیبهشت ۹۸ هست. راستی قد و وزن بچت چقدره؟

نه دیگه چشم به هم بزنی گذشته خرداد ثبت نامه جانم

تازگی قد و وزنش نکردم ولی فک کنم قدش کوتاهه بچم