2777
2789
عنوان

مامانم مشکل روانی دارع

209 بازدید | 7 پست

خستم کرده دیگه 

یهو جنی میشه ، عصبی میشع 

هرروز صبح که مک از خواب پا میشم میبینم داره تند تند بدون صدا با خودش حرف میزنه با یه حالت فوق العاده عصبی 

از روز اول همین بود ، تعادل روانی نداره ، کلا در حال فوش و داد و هواره با داداش ۹سالم 

از موقعی که از مدرسه میاد این بچه همش بهش تو سری میزنه ، تحقیرش میکنه ، فوشش میده ، که درستو بنویس ، تو گیجی ، تنبلی و...... 

داداشمم عصبی کرده 

یه موصوعیو مادرم ۱۰۰۰۰بار میگه ، مثلا اگه عمم یه حرفی زده باشه هیچ منطوریم نداشته باشه اونو از زاویه های متفاوت  برررسیش میکنه 

اصن نمیتونه خودشو کنترل کنه 

مشکل روانی دارع 

خسته شدم 

قبول هم نداره بیاد بریم روانپزشک 

بابامم باهاش بد برخورد نمیکنه ، خوبه 

چه کنم خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم خودم میرم روانپزشک  شرایطش رو میگم  دارو براش میگیرم

فک کردی روانپزشک ببریش چطوره؟  آزمایش خاصی ک نداره 

همین حالاتش رو میگین و دارو میده

خب خودت برو بگیر براش

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من باشم خودم میرم روانپزشک شرایطش رو میگم دارو براش میگیرمفک کردی روانپزشک ببریش چطوره؟ آزمایش خا ...

اخه اونوقت قرصاشو چطور بدم 

بلخره یه جا شک میکنه و بدخلقی میکنه نمیخوره 

باید خودش بپذیرع

اخه اونوقت قرصاشو چطور بدم بلخره یه جا شک میکنه و بدخلقی میکنه نمیخوره باید خودش بپذیرع

بهش میگی برات ی سری مکمل گرفتم بخوری ویتامین های بدنت تامین بشه🤣🤣

چی بگم خب

برا این آدم راه دیگه نداری 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.