2777
2789

اینقد بهم حسودی می‌کنه که فقط از راه میرسه هرکجا باشه خودشو میچسبونع بهم که زخم بزنه 

امروزم عروسی داریم مطمینم همه رو ول می‌کنه خودشو میندازه بغل من 

مثلا دیشب رفته بودیم مهمونی اینم بود دختر جاریم هی از بغل من می‌رفت بغل زن پسر عموم هی میومد بعد زن پسر عموم هم دافی هست برا خودش 

به شوخی گفتم بچه بین دوتا داف مونده کدوم انتخاب کنه 

پوزخند زد گفت چرا توهین میکنی به خودت  الان تو دافی 😵‍💫😵‍💫

حالا یه چیزی بگم بخدا قصدم تعریف نیست همه میگن خوشکلم یه جاهای. هم مارو مقایسه کردن ومن می فهمیدم اون خیلی ناراحت می‌شده از این قضیه دست من نبوده بقیه بیشعور بودن ولی این کینه شو از من گرفته 🥲همیشه تو درس هم ازش جلو تر بودم واسه همین همیشه خدا داشت درس میخواند ک به من نبازه مثلا 

الان موندم چیکار کنم اینقد طرفم نیاد من خیلی آدم  خنده رویی هستم تو جمع نمیتونم خودمو کنترل کنم اینم سو استفاده می‌کنه 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نمیتونی دشمن رو تحمل کنی نشانه ضعف توست....کمی بزرگ بشه افکارت میفهمی....عصبانیت و لجاجت از ضعیف بودن هست....اصلا دیدی یه ادم پولدار با یه ادم گشنه  وکارتن خواب کاری داشته باش...چون به همدیگه توجه ندارن...نزدیکش هم بشه سریع یه پول خرد بهش میده ردش میکنه....ضعیف باشی زود بهت برمیخوره

تو که به خودت گفتی داف 😂😂😂😂عالی

شوخی کردم من چون زن پسر عموم دافه گفتم اینجوری بعد خندیدم لحن من رو همه میدونن کاملا شوخیه همیشه دورم میشینن حرف بزنم بخندن 

اگه نمیتونی دشمن رو تحمل کنی نشانه ضعف توست....کمی بزرگ بشه افکارت میفهمی....عصبانیت و لجاجت از ضعیف ...

اتفاقا برعکس تحملش میکنم ولی نیش کنایه هاش عذاب آوره میاد ک تخلیه کنه خودشو بره