2777
2789

نسبت به واکنش آدما حساسم 

تحمل شنیدن انتقاد و تحقیر ندارم

زودی نابود میشم خورد میشم

شکست میخورم 

هر چیزی که قیمت آن از دست رفتن آرامشت باشد بسیار گران است..پائولو کوئیلو...یاالله 😇🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موسیقی متال گوش بده البته اگر زبانت خیلی خوبه. متال عوضت میکنه کلا فرد دیگری میشی

میشه یکم توضیح بدی? از چ لحاظ عوض میکنه؟ و میشه چندتا آرتیست خوب معرفی کنی ممنون میشم 💖

یعنی احساس می کنی روانرنجوری؟

اره خیلی خدا نکنه یکی چپ نگا کنه زودی از خودم متنفر میشم و احساس کمبود دارم 

هر چیزی که قیمت آن از دست رفتن آرامشت باشد بسیار گران است..پائولو کوئیلو...یاالله 😇🤍

چه تحقیری مثلا ..هیچی عزیزم یجوری جوابشونو بده خفه شن

بلدم همون لحظه جواب بدم یا بی محلی کنم بسوزه طرف

ولی منظورم از درون هست خیلی شکننده ام

ببین اینایی که میگن همه همینن یا متال گوش بده در موردشان نظری ندارم ولی فکر نمی کنی نیاز داری روی خودت کار کنی 

راه هنرمند یه کتابه فکر میکنم کمکت کنه باید برون ریزی داشته باشی هر روز هرچی به فکرت میرسه رو بنویس بذار ذهنت خالی بشه بعد هم مهارت های ارتباطی یاد بگیر هرچند این ها همه به کنار و توانمند کردن خودت مشغول کردن ذهنت به یک هنر و مهارت که یادش بگیری ازش پول در بیاری تو رو بالا بکشه خیلی کمکت می‌کنه اتفاقا اینطوری آدم های که سرشون به تنشون بیارزه یارت میشن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید