2777
2789
چشم نظر بوده طلسم نیست

خدا لعنت چشم بد رو دعا کن برا دخترم دعا کن معجزه بشه صبر میکنم اما انتظار دارم از خدا برام معجزه کنه معجزه ای در حد خدا بودن نمیدونی چجوری این چشم نظر رو دفع میشه چکار کنم دخترم خوب بشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خودت تصمیم میگیره و احتمالا سخت بین ۲راهی Aو نفر سوم میمونیواسه فاطمه جدایی میبینم متاسفانه ...

شوهرش داره بهش خیانت میکنه؟ 

شما احتمال میدید که بین  a.. نفر سوم کدومو انتخاب میکنم؟ 

برگشت داره منتهی شما قبولش نمیکنیدیدار دارید بله و نزدیک هست

ممنون عزیزدلم

خدایا مرایک لحظه به حال خودوامگذار🤲 خیلی دنبالت گشتم ،نه توکوچه و خیابون ،بلکه تو آدما ،ازتوفقط یدونه تودنیابود،منتظرتم  کاش صداتو دوباره بشنوم                  👑A👑چشم خوشگلم...💔

ب من بگو تو رو خدا شوهرم خیانت میکنه؟؟؟

خیانت نمیکنه سردرگم هست و نمیدونه داره چیکار میکنه

نگرانش نباش به خودش میاد

باهاش تندی نکن عزیزم 

راحت بگم آمارشو داشته باش ولی به روش نیار متوجه میشی کاری نمیکنه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

امیدوارم که برگرده نگران نباشید

ممنونم.

خدایا مرایک لحظه به حال خودوامگذار🤲 خیلی دنبالت گشتم ،نه توکوچه و خیابون ،بلکه تو آدما ،ازتوفقط یدونه تودنیابود،منتظرتم  کاش صداتو دوباره بشنوم                  👑A👑چشم خوشگلم...💔

تاپیکای حس ششم میبینم خیلی ناراحت میشم 

جواب های بعضی ها رو به عنوان حس ششم میخونم تأسف میخورم 

ذوق اسی در جواب این حس ششمی ها رو میبینم ......😮‍💨

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید