2777
2789

احساس میکنم پیر شدم دیگه عکسامو میبینم بدم میاد تو آینه اینجوری نیستما😁وقتی تو آینه خودمو نگاه میکنم خوبم ولی وقتی عکس میگیرم کلا یجور دیگم شوهرمم میگه خیلی بدغکسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خودت فکر میکنی بد میفتی چون خیلی زوم میکنی یا یکم یخت نگیر به اجزای صورتت راحت تر لبخند بزن آخ ...

آخه دندونام سفیده خیلی جلو اومدگیش تو ذوق میزنه..میخوام تو این سن ارتودنسی کنم 33 سالمه

من فک پایینم جلوتره یکم. تو عکس خیلی بد میشه 

اصلا عکسام همه داغونن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
من که هیچوقت نفهمیدم چه شکلیه تو دوربین خوبم.تو بعضی آینه ها عالی.تو بعضیش پوست پر منافذ.کدوم درسته!

آینه دستشویی خیلی آدمو خوشگل نشون میده دوس دارم همش اونجا بمونم نگاه خودم کنم ولی دوربین گوشی لامصب از هر دشمنی بدتره