2777
2789
عنوان

گیر افتادم تو این مریضی

459 بازدید | 50 پست

ببخشید ببخشید دیشب ب زور فین کردم بینی هام باز شه الان بیدار شدم ی گوشم سنگین کیپ شده هرچی خمیازه هم می کشم فایده نداره رو اعصابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من چندروز دیگه زابمانمه خواهرشوهرم دیروز مریض بوده وفتی رسیدیم اونجا تازه میگه 😐

اگه میدونستم ۱۳بدر نمیرفتم باهاشون.

باز گفتم شاید فضلی بازه شاید منتقل نشه اما بعدازظهر که برگشتیم شوهرم تب و لرز بدی کرد.ماسک زد اما شایدم مند پسر ۶سالم گرفته باشیم

ای خدا...

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
نباید به زور فین کنید،چه بسا مشکلات بدی پیدا میکنید،جوراب بپوش و سرت رو بپوشون،بینی کمی بعد باز میشه

چندروز درگیرم بخدا داشتم خفه میشدم مریضی جسمی روحی گرفتم بخدا میشه برام ی صلوات چیزی بخوانید شاید نفستون گرم بود شفا پیدا کردم 

جدی . الان چیکار کنم خیلی کلافه کننده هست

اره میگن کیپی بینی رو خوب میکنه

صبح که داروخانه ها باز شد هم میتونی ازون سرم های شستشوی بینی بخری با سرنگ بریزی تو بینی باز شه.

روزی یکی دوبار برو حموم بخار داغ باز کن سرحال شی

من چندروز دیگه زابمانمه خواهرشوهرم دیروز مریض بوده وفتی رسیدیم اونجا تازه میگه 😐اگه میدونستم ۱۳بدر ...

سلام دارو امام کاظم بخورین

ایمنی بدن میبره بالا 

از نمایندگی طب اسلامی شهرتون تهیه کنین اگه نمیشناسین بگین کدوم شهرین عکس بفرستم از لیست نماینده های شهرتون

سلام دارو امام کاظم بخورینایمنی بدن میبره بالا از نمایندگی طب اسلامی شهرتون تهیه کنین اگه نمیشناسین ...

برای من که باردارم‌ ضرر نداره؟

چندروز درگیرم بخدا داشتم خفه میشدم مریضی جسمی روحی گرفتم بخدا میشه برام ی صلوات چیزی بخوانید شاید نف ...

سلام دوست عزیز منم چندماه پیش سرماخوردم و برای اولین بار تو عمرم انقد از کیپ بودن بینی عذاب کشیدم

یعنی نمیشد راحت دراز بکشم انگار هرچی خلط بود میومد پشت همون حفره ای که از بینی وصل به حلق

از بینی نمیشد نفس کشید با دهن باز میخوابیدم 

تا سه روز تحمل کردم دیگه شروع کردم داروهای طب اسلامی رو خودم چیزای که فکرمیکردم خوبه رو خوردم داروی خشک کن و داروی جامع و عسل و روغن بنفشه کنجدی برا بینی

الان مشکل بینیم نی گوشم کیپ و سنگین شده

یا بخاطر فشاری که اوردی یا که گوشت هم عفونت کرده چون از پارسال تا الان هرکی مریض شده یا عفونت چشم یا عفونت گوش یا کیپ شدن شدید بینی

یا سردردای شدید و.........