2777
2789
عنوان

من باز پنیک شدم دوباره پنیک خدایااا 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب چی فکر میکنی الان؟

نمیدونم فقط استرس دارم تپش قلب دارم نمیتونم نفس بکشم الان دستام نمیلرزه میتونم تایپ کنم ولی حالم بده آورم نمیشم همش حس مرگ دارم صدبار شهادت دادم 

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤

چه کارایی رو خیلی دوست داری چشماتو ببند و تصور کن داری اون کارارو انجام میدی

من وقتی مجبورم ی کاری رو خ درست و دقیق انجام بدم گاهی پانیک میشم

و مواقعی ک میترسم نکنه تو خونه خفه بشم بمیرم یهو حس میکنم هیچ اکسیژنی وجود نداره خ حس بدیه واقعا درحال خفگی و مردن میشم 

نمیدونم فقط استرس دارم تپش قلب دارم نمیتونم نفس بکشم الان دستام نمیلرزه میتونم تایپ کنم ولی حالم بده ...

ب همینا اصلا فکر نکن ب چیزایی ک حالتو آروم میکنه فکر کن ب ی کلبه جنگلی ب دریا و ساحلش 

یا نم نم بارون 

فک کن هیچ مشکلی اصلا نداری واقعا اینجوری فک کن ک همچی خوبه آرومه 

این کارا فقط حالتو بدتر میکنه

حالم بده دارم بدتر میشم نمیتونم نفس بکشم نمیتونم بلند بشم برم بیرون دارم خفه میشم دعا کن آروم بشم دعا کن 😭 میترسم

ب همینا اصلا فکر نکن ب چیزایی ک حالتو آروم میکنه فکر کن ب ی کلبه جنگلی ب دریا و ساحلش یا نم نم بارون ...

نمیتونم دست خودم نیست 😭حالم بده دارم میمیرم خستم 

نمیدونم فقط استرس دارم تپش قلب دارم نمیتونم نفس بکشم الان دستام نمیلرزه میتونم تایپ کنم ولی حالم بده ...

باید افکارت شناسایی کنی هروقت اومدن سریع قبل اینک پانیک بشی یا شدید بشه زود عوضشون کنی 

منم پانیک میشم سریع فکرم عوض میکنم تموم میشه