2777
2789
🥹اولین تجربم بود تو عمرم برام سخته ولی بازم سپاسگزارم ابجی جان بابت راهنماییتون

متوجه شدم  اشکالی نداره به خودت سخت نگیر برای هر کسی ممکنه پیش بیاد تجربه های اشتباه✨ 

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته🙏🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره آره دختره مشخص هست که اصلا علاقه ای نداره و همین خودش ینی دیگه بی فایده س تلاشکاش استارتر ب خودش ...

میخدان همین

کار کنم ولی میخوام کلا قید دختر برای همیشه تو زندگیم بزنم اینجور بهتره 

داداش من بعنوان یه پسر که یکسال ازت بزرگتره میگم دخترا پسری که بیکار باشه رو جدی نمیگیرن باید صاحب خ ...

عزیزی کاکا چشم خیلی لطف کردی که از تجربه برام گفتی  کاش بیشتر میتونستم ازت راهنمایی  بگیرم🌹🌹🙏

میخدان همینکار کنم ولی میخوام کلا قید دختر برای همیشه تو زندگیم بزنم اینجور بهتره

خودت رو مشغول  زندگیت و هدفت کن و مطمئن باش خدا خودش یکی رو سر رات میزاره که اون آدم قسمتته .

تو فقط فراموش کن اونو . و سعی کن چیزی ازش نگه نداری و بش فک نکنی عکسی یا پیامی چیزی...

بچسب ب هدفت 

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

میخدان همینکار کنم ولی میخوام کلا قید دختر برای همیشه تو زندگیم بزنم اینجور بهتره

ذهنتو درگیر این چیزا نکن 

تو زمان و مکان درست دست تو نیست دوباره عاشق میشی و اینبار میرسی 

بذار تو زمانش اتفاق بیفته عجله نکن✨

ذهنتو درگیر این چیزا نکن تو زمان و مکان درست دست تو نیست دوباره عاشق میشی و اینبار میرسی بذار تو زما ...

دقیقا میخوام فقط رو خودم تمرکز کنم ولی یه تفاوتی داره دیگه عاشق نمیشم  چون خودم مهم تر هستم 

خودت رو مشغول زندگیت و هدفت کن و مطمئن باش خدا خودش یکی رو سر رات میزاره که اون آدم قسمتته .تو فقط ...

دقیقا ابجی جان همین کار میکنم به هدفم میچسبم و فقط یه فرقی داره به هیچ عنوان دیگه عاشق نمیشم شده حس قلبمو سرکوب میکنم هیچ چیز برام مهم تر از خودم نیست

دقیقا میخوام فقط رو خودم تمرکز کنم ولی یه تفاوتی داره دیگه عاشق نمیشم چون خودم مهم تر هستم

فکر میکنی عاشق نمیشی بهت قول میدم دوباره میشی به حرفم اعتماد کن ✨

ولی اگه دوست نداری تایید نکن حرفمو ولی میرسی به حرفم یه روزی🌹

دقیقا ابجی جان همین کار میکنم به هدفم میچسبم و فقط یه فرقی داره به هیچ عنوان دیگه عاشق نمیشم شده حس ...

عآشق شو اما این دفعه با قلبت نه ،، با مغزت با منطقت و خیلی محتاط تر از قبل.

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

عآشق شو اما این دفعه با قلبت نه ،، با مغزت با منطقت و خیلی محتاط تر از قبل.

ابجی عزیزم بخدا تمام تلاشمو میکنم که نشم حسمو سرکوب میکنم شده پا رو دلم میزارم به این درک رسیدم هیچ چیزی مهم تر از خود آدم نیست

فکر میکنی عاشق نمیشی بهت قول میدم دوباره میشی به حرفم اعتماد کن ✨ولی اگه دوست نداری تایید نکن حرفمو ...

ابجی عزیزم بخدا  تمام تلاشمو میکنم که نشم حسمو سرکوب میکنم شده پا رو دلم میزارم به این درک رسیدم هیچ چیزی مهم تر از  خود آدم نیست 

ابجی عزیزم بخدا تمام تلاشمو میکنم که نشم حسمو سرکوب میکنم شده پا رو دلم میزارم به این درک رسیدم هیچ ...

بابا هممون شکست عشقی خوردیم  ولی اینطور نیست نشه دوباره عاشق شد✨ 

ولی جمله آخرت درسته هیچکی مهم تر از خود آدم نیست 

اگه به خودت اهمیت ندی و برای خودت ارزش قائل نباشی  کسی بهت اهمیت نمیده متاسفانه