2777
2789
اصفهانیا مقصر نیستن، اون مسئول احمقی که تصمیم گرفت آب از اصفهان ببره یزد اون مقصره، اصفهان مگه چقدر ...

خوب اون مسئول از کجا آب بکشه!!!

یزد کلا آب نداره 

ولی کلی سود جانبی برای شهرهای اطرافش داره

باهمون فولادایی که به اصفهان ناخن خشک این چند ساله خورونده 

میتونست کلی آب از کشورهای همسایه وارد کنه و فولادشو ذره ای به این استان نده تا تمام صنایعشون بخوابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب از یه جای دیگه آب ببرن اخه مگه اصفهان خودش پر آبه

الان دیگه هیچ جا پر آب نیست 

شهرماهم پر آب نیست دو تا سد بزرگ داره که در معرض خشکیه

اما به شهر های مجاور آبم میفرستن

قطعی آبم داریم

از آسمون نمیتونه آب بکشه که 

بهترین حالت همین اصفهان بوده

خوب اون مسئول از کجا آب بکشه!!!یزد کلا آب نداره ولی کلی سود جانبی برای شهرهای اطرافش دارهباهمون فولا ...

ببین مشکلش میتونست اساسی . کارشناسی شده حل بشه، ما الان بزرگترین آب شیرین کن دنیا رو تو سیستان و بلوچستان داریم، میشد با انتقال اب از خلیج فارس شاید این مشکل اساسی حل بشه، این که من بهت آب نمیدم تا تو ندی که نمیشه، در ضمن مشکل آب همه جاییه، ما تو شمال کشور مشکل اب داریم دیگه یزد و اصفهان بماند 

خوب اون مسئول از کجا آب بکشه!!!یزد کلا آب نداره ولی کلی سود جانبی برای شهرهای اطرافش دارهباهمون فولا ...

این همه سال یزر از کجا آب داشت واجب بود که نساجی وکاشی کاری و گلخونه خیار بززن تو یزد که ما اصفهانیا را تمسخر کنن بگن خیار یزدی با آب اصفهان و بخندن ؟

برو بزن ببین ده ۸۰ نساجی بردن یزد چقدر نساجی تو اصفهان وبقیه شهرا تعطیل شد ومردم بدبخت شدن این قصه سر دراز داره شما قصه را از جایی شنیدی که صبر ما تمام شده 

الان دیگه هیچ جا پر آب نیست شهرماهم پر آب نیست دو تا سد بزرگ داره که در معرض خشکیهاما به شهر های مجا ...

ببخشید سر این مساله اعصابم خورد میشه دوست ندارم خدای نکرده حرف تندی بزنم پس بی خیال بحث

قرار نیست جور همه رو بکشیم!عین یزید آبو ببندید توجیه خوبیه اصفهانیا خوب ذاتشونو نشون دادن خدایی

قصه را اگر بخوام تعریف کنم میشه مثنوی هفتاد و دو تن 

شما هم بهتر زیاد شعار ندی 

وگرنه بی آبی که یزد الان داره تو دو سه روز می‌کشه من از سال 88 یا کمتر دارم مبینم 

یزد ی شهر کویری گلخانه، فولاد، کاشی سرامیک برای چیه 

همچنین میگن فولاد یزد اصفانیا دارند هاپولی میکنند آدم خندش میگیره 

فعلا که ذوب و فولاد اصفهان داره ی مملکت را میگردنونه وگرنه با این تحریم‌ها الان هیچ براتون نمیزاشت.

شغل پدر من کشاورزی به نظرت تو این چند سال چگونه گذران زندگی کردن 

تو روی زن و بچشون شرمنده شدن ولی این وضع ادامه داشته تا الان 

از شکم زن و بچت بزن چاه بکن خدا تومن 

از اون طرف چاه و پر کنند و 

... 

ابیم که میگین مال چهار محال را توضیح بدم س حق آبی این وسط هست که مال امسال و پارسال و ... نیست 

از زمان قدیم بوده این رودخونه زاینده رودم الا بختکی نشده زاینده رود 

نمی‌خواد کاسه داغ تر از آش بشی اون موقعی که برای ما با تانکر آب میارن کجایید که ببنید کشاورزی ما را ...

تالابی که تو کویره از فاضلابه کاش اگه چیزیو نمیدونستید الکی راجع بهش نظر نمیدادید 

آب برای شما نیست آب از کوهرنگ میاد فقط لوله کشیش از اصفهان بوده 

اگه یزد نباید صنعت داشته باشه اینو بدون اول قرار بود تو اصفهان ساخته بشه ولی با مخالفت مردم تون منتقلش کردن یزد تا همه آلودگی و اینا برای ما باشه اگه یزد برای صنعت مناسب نیست وسط کویر تو اصفهان هم نباید برنج کاشت 

تالابی که تو کویره از فاضلابه کاش اگه چیزیو نمیدونستید الکی راجع بهش نظر نمیدادید آب برای شما نیست آ ...

نه شما میدونی جواب بده 

مال کوهرنگ که کوه رنگ 

این آب از قدیم ایام از اصفهان عبور می‌کرده مال آلان نیست 

اگر بدون حتی رودهای که از کشورهای دیگه وارد ایران میشن و یا خارج میشن دارای حق آب هستند حالا متعلق به هر کشوری میخواد باشه 

ی حرفی یاد گرفتید هی تکرار میکنید 

بعدشم ما باید جور کل این مملکت را بکشیم 

فولاد و ذوب اصفهان ی تنه خرج این مملکت میکنند تا با وجود تحریم‌ها زمین نخور 

کشت برنجم از قدیم ایام بود با توجه به اقلیم منطقه

الآنم مبینید گرون میشه چون کشت نیست مجبورید دوبله سوبله بخرید 

آبی به یزد تعلق گرفته از سرچشمه نبود بلکه از گاو خونی باید لوله کشی می‌شده 

ام اس و سرطان چرا باید دامان گیر مردم ما بشه 

یکم فکر کنید انسانی این کار

خلاصه من حوصله ای بحث ندارم ولی بدون هر قطر آبی که بدون رضایت مصرف بشه از تو حلقمشون میاد بیرون

اصفهانم فولاد یزدو داره میخوره دو لُپی چرا اونو نمیگن بابا الان منم شهرم زنجانه ، از شهرم آب به اطرا ...

نمیدونم چرا همه گه خور اصفهان شدند فقط دهن و باز می‌کنند می‌ریزند بیرون یه تحقیق بکن ببین چی به سر اصفهان اومده بعد چیز خوری کن