2777
2789
۲۸

میدونم تنهایی سخته ولی باید یاد  بگیریم  نگیم

خوشی هامون رو ناراحتی هامون رو نگیم  شاید تلخ باشه ولی لازم نیست آدمای اطرافمون زیاد باشن  میتونن کم باشن ولی واقعی باشن. اگه لازم بود و تحت شرایطی حذف شدن غصه نخور لطفا 

فقط راهکارش دوست شدن با خودته وگرنه همیشه اذیت میشی دوست من❤️

چند سالته عزیز دلم

اومده تو ناپیک اخرم بازم تحقیرم میکنه  و تاپیکو خراب میگه بیشتر از ۶ تاپیک میشه زد 

اینجوریه خواهر از بدبختیاتم بگی ازت سواستفاده میکنند روزگار نااهلیه

هیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اومده تو ناپیک اخرم بازم تحقیرم میکنه و تاپیکو خراب میگه بیشتر از ۶ تاپیک میشه زد اینجوریه خواهر از ...

اینجا مجازیه عزیزم 

چرا باید حستو به خاطر این چیزای ساده خراب کنی 

ولشون کن گلم ✨ مردم با اعصاب خورد میان  ناراحتیشون رو سر شما خالی میکنن. اهمیت نده❤️

ادم درد و دلم میکنه باید بزنن تو سرش

من نزدم تو سرت میگم خودت نباید اجازه بدی 

مثل نقی خودش اجازه داده همه مسخرش کنن انقدر که ففط میخواد به هر قیمتی فکر کنه مهمه یا بی عقل و منطق میره جلو