2777
2789
عنوان

شروع زندگی جدیدم

237 بازدید | 18 پست

بزودی شروع میکنم اونطوری ک لیاقتشو دارم زندگی کنم.

تلاش می‌کنم و میجنگم براش.

بالاخره تمام ایده هامو اجرا میکنم روی لایف استایلم

تا برسم به دیسیپلینی ک دلم میخواد 

دیگه وقتشه تموم شه این حال بدی هامون:)

چیزایی ک باید به صورت مستمر تو زندگیم اجرایی شه:

1_ سحرخیزی و تنظیم تایم خواب و بیداری

۲_تغذیه درست و کامل 

۳_روتین های مراقبتی

۴_باشگاه

۵_مطالعه کتاب

۶_شکرگذاری

۷_مدیتیشن

۸_درس

۹_ آموزش دیدن

۱۰_ دوش آب سرد

و کلی ایده و هدف و دیسیپلین هایی ک تو ذهنم هست.

شماام پایه اید باهم شروع کنیم؟ تمومش کنیم این جهنمی رو که برای خودمون ساختیم؟

من و دخترای نی نی سایتی توی چنل تلگرامم تلاش می‌کنیم تا تو زندگیمون دیسیپلین داشته باشیم و زندگیمونو بسازیم😍

افرین موفق باشی مطمئنم اگه استمرار داشته باشی بلاخره موفق میشی فقط کمال گرا نباش و حتی شده کم همه رو اجرا کن 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
افرین موفق باشی مطمئنم اگه استمرار داشته باشی بلاخره موفق میشی فقط کمال گرا نباش و حتی شده کم همه رو ...

شروع درست، شروع ناقصه

این بهترین جمله ست برای مقابله با کمالگرایی

من و دخترای نی نی سایتی توی چنل تلگرامم تلاش می‌کنیم تا تو زندگیمون دیسیپلین داشته باشیم و زندگیمونو بسازیم😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افرین امیدوارم موفق بشی منم اگه میتونستم قرصامو بزارم کنار زندگیمو میساختم حداقل به خاطر عزیزانم .

شروع کن بعدا بهتر میشی و بهترش میکنی

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
افرین امیدوارم موفق بشی منم اگه میتونستم قرصامو بزارم کنار زندگیمو میساختم حداقل به خاطر عزیزانم .

چه قرصایی عزیزم؟

اگه منظورت قرص های افسردگی و آرامشبخشه تجربشو داشتم تا جایی ک بتونم کمکت میکنم

چند سالته اگر دوست داشته باشی با هم بسازیم چون منم این اهداف رو در نظر گرفتم

۲۰ سالمه

خیلی هم عالی😍

من ی چنل زدم تو تلگرام میخوام اونجا شروع کنم تمام روتین هامو اونجا با شما اشتراک بزارم اینطوری خودمم مجبور میشم ک انجامش بدم بعد کامنت ها باز باشه ک بقیه بچه هاام انجامش بدن و بزارن 

مثلا من ساعت خوابم بهم ریخته اگه تو چنل چالش سحرخیزی بزارم مجبور میشم انجامش بدم و بقیه بچه هاام شرکت کنن تا اینطوری باهم پیش بریم

منم هستم

پست بالایی رو که برای اون دوست عزیزمون تایپ کردم بخون 

پست بالایی رو که برای اون دوست عزیزمون تایپ کردم بخون

چنل تلگرامت بده 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
چنل تلگرامت بده

اینجا نمیشه ارسال کرد درخواست میدم میفرستم برات