2777
2789
عنوان

چقد بده يكيو دوست داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
واقعااا عشق فقط دو طرفه

اره عشق يه طرفه داغون ميكنه ادمو من يه بار يه طرفه رو تجربه كردم نميخوام يه بار ديگه تجربش كنم 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چیکار کنم همین الانشم باش تو رابطه نیستم دوستم میگ پدوفیلی؟

ببخشيدا اگه پسر خوبيه دوستت حسودي ميكنه مگه پنج شش سالشه كه پدوفيلي باشي والا من يع دوست دارم دكتره با يه پسر دوست شده كه پنج سال اختلاف سني دارن ولي همديگه رو دوست دارن 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
اره عشق يه طرفه داغون ميكنه ادمو من يه بار يه طرفه رو تجربه كردم نميخوام يه بار ديگه تجربش كنم

اگه الانم حس میکنی اون طرف علاقه ای نداره ازش فاصله بگیر

تا کم کم بتونی فراموش کنی

و تو بی‌رحم ترین آدمِ مهربانی بودی که می‌توانستم بشناسم...

اره ،هرچی ب دلم میگم خفه شو نمیشهفکر نمیکردم ی روزی دل ببندم ب پسر کوچیکتر از خودم🥲

تو اينو درنظر بگير كه همسن خودته چرا درمورد يه چيز كوچيك وادماي اطرافت خودتو داغون ميكني 

ببخشيدا اگه پسر خوبيه دوستت حسودي ميكنه مگه پنج شش سالشه كه پدوفيلي باشي والا من يع دوست دارم دكتره ...

زیاد شناختی ازش ندارم فقط ی کلاس باهاش دارم ،ی ترم بالاترازمنه

کلا ب این دوستم جریانو گفتم ،گفت کوچیکتره؟فکرم نکن

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اگه الانم حس میکنی اون طرف علاقه ای نداره ازش فاصله بگیرتا کم کم بتونی فراموش کنی

همش به خودم همينو ميگم كه دوستت نداره اخه اصلا طرف دكتر عمومي يه چند بار تو كلينيك منو ديد باهم حرف زديم خيلي شوخ طبعه باهمه مريضاش اينطوريه تقريبا ولي نميدونم چرا بعدش به خودم اميد ميدم 🥺

زیاد شناختی ازش ندارم فقط ی کلاس باهاش دارم ،ی ترم بالاترازمنهکلا ب این دوستم جریانو گفتم ،گفت کوچیک ...

ولي اصلا به قضيه سن اهميت نده ببين خودش چجور پسريه 

ولي اصلا به قضيه سن اهميت نده ببين خودش چجور پسريه

اگر منو بخاد دوباره میادش ،باید مطمئن شم از علاقش اول

ولی میدونی روز اولی ک دیدمش پشت سرش نشسته بودم هی پاش میخورد ب پام ،بعد من با دوستم حرف میزدم حس کردم داره گوش میده ب حرفای ما همونجا حس کردم کراش زده روم ،بعد مشخص بود ادم شیطونیه ولی ساکت شده بود دوستاش باهاش حرف میزدن کوتاه جواب میداد ،اصن ی طرز کیوتی بود 

اگر منو بخاد دوباره میادش ،باید مطمئن شم از علاقش اولولی میدونی روز اولی ک دیدمش پشت سرش نشسته بودم ...

اره افرين اينم حرفيه ببين يه بار ديگه مياد جلو براي پيشنهادش يانه 

چه باحال ديگه همكلاس نيستين الان ؟؟

اره افرين اينم حرفيه ببين يه بار ديگه مياد جلو براي پيشنهادش يانه چه باحال ديگه همكلاس نيستين الان ؟ ...

چرا هستیم فقط ی درس داریم باهم ،ترم بالاییه اون😂