2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده مادری 

البته من خودم صله رحم رو دوست دارم ولی خب وقتی بی احترامی میکنن چاره چیه...

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت.                    ❤️‍🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️‍🩹

مادرم فوت شده و بایام خیلی اذیتم میکنه نمیپونم قط رابطه کنم یا نه... از یه طرف دلم میسوزه از یه طرف عذا میکشم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بیشتر ببینید

با دوست شوهرم و خانمش

ی خانم پروو ک نمیدونه چ حرفیو کجا بزنه یا نزنه

و شوهرش چن باری ب شوهرمن گفته بیایین بازم بیرون بریم ، شوهر منم جواب داده ک نه همون ی بار کافی بود خانمم با خانمت حال نکرد از رفتارش خوشش نیومد🫤🤣 دهن لق

منم با ی دوستم اینکارو کردم ی مدت طلاق میگرفتم باهام قط ارتباط کرد بعد اشتی کردنم اومد من قبول نکردم

حالا من این دوستم دو سه بار تا آستانه طلاق با شوهرش رفت من هی آشتیشون دادم،در حدی که دفعه آخر حتی خانوادش بیخیال بودن و من کلی حرف زدم با دوستم که به فکر زندگیت باش و تو که قصد طلاق نداری چرا یک ماهه از خونت زدی بیرون…

من عاااشق زمستونم❤️
با فامیل در حد سلام و اینا سالی دو یا سه باردوستم که سمی بودکسی که دوستش داشتم چون خودشیفته بود و اد ...

منم دوستمو حذف کردم فامی مادری سالی ی بار تو عید فامیل پدری خیابون ببینیم همو رومون اینور میکنیم با مامان بابام دو خواهرم جدیدا میخام قط ارتباط کنم