2777
2789
عنوان

شما چطور به مهمون میوه تعارف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 40 پست

هر دو مدلش رو پذیرایی کردیم بستگی به فازمون داره 😁 ولی حتما بهش میگیم بخور😄

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهترین کارو انجام میدید

با مهمون های خودمونی تعارف میکنیم بردارن

ولی مهمونایی که رودروایسی داریم و یکم رسمی تره تو بشقاب همه چی میذاریم، میذاریم جلوی هرکدومشون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
به نظرم روش شما اتلافه .. یکی دوست داره دو تا پرتقال بخوره یکی یک خیار ‌‌‌... کم نمیارید؟

نه بابا مگه ادم ۲۰ تا مهمون داره ۲۰ تا از هر میوه میخره

۳ تام بخورن مشکلی نیست که 

ما اینکارو میکنیم چون مثلا طرف روش نمیشه از همه میوه ها برداره 

خانواده تعارفی داریم 

ظرف میوه رو میزارم رو میز و تعارف میزنم بردار بزار تو بشقابش اگ خیلی تعارفی و معذب بود از همه ی میوه ...

فامیلای ما باید بزور پوست بکنی بزاری دهنشون تا بخورن لامصبا

ادمو پیر میکنن

فامیلای ما باید بزور پوست بکنی بزاری دهنشون تا بخورن لامصباادمو پیر میکنن

خب اگ بهت نمیگن خسیس 

خودت از قبل پوست بکن خوشگل مشگل و خوردنی بچین تو ی ظرف نسبتا بزرگ ک هرکی میبینه دلش بخواد بخوره

بعدش بهشون تعارف کن بزارن توی ظرفشویی و نوش جان کنن 

و تاکید کن با دستکش پوست کندی و خورد کردی بخاطر زحمتی ک براشون کشیدی نوش جان کنن