2777
2789

سلام خودتون دانشجو پزشکی هستید دختر زیبایی هستید (همه از زیبایتون‌ تعریف میکنن) خواستگار زیاد داشتید و تمیز و وسواسی هستید با دیانت بالا و نجیب هستید و اصل و نسب هم دارید و خانواده اتون‌ از جایگاه معنوی و اجتماعی بالایی برخورد دارند

خواستگارتون برادر دوست صمیمیتونه‌ که مثل خواهره‌ براتون. یک سال و نیم _ دوسال ازتون بزرگ تره یه بار امتحان نهایی دوازدهمشو‌ افتاد و بار دوم دیپلم‌ گرفت ولی از دانشگاه آزاد لیسانس مهندسی آی‌تی(کامپیوتر) داره و تصمیم داره برای ارشد بخونه 

توی یه شرکت کار میکنه و اوایل جوونی توی سن 19.20 سالگی فست فودی داشته برای شروع . الان به عنوان شغل دوم پاره وقت ادامه میده 

ماشین داره خونه داره 

از لحاظ دیانت از شما کمی ضعیف تره ولی خانواده اش از لحاظ دیانت و جایگاه اجتماعی هم طبقه با خانواده خودتون هستند 

مشکل دیگه آقا پسر اینه که نسبت به دختر شلخته‌ تره(پسره دیگه😂) و اینکه توی زمان مجردی با خواهراش دعواش می‌شده فحش می‌داده و زود عصبی میشه. ولی دست بزن نداره. 

شما پیشنهاد مادر پسر به آقا پسر بودید و آقا پسر هم مخالفتی نکردن و راضی بودن 

و اینکه فاصله اشون دوره هر دو خانواده اصالتا جنوبی هستن ولی خانواده پسر چند سالیه‌ شمال زندگی میکنن و خانواده دختر هنوز جنوبن‌.

شما باشید ازدواج میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم با دیانت به نظرم ادم واسه مهم ترین تصمیم زندگیش اینجا نظر خواهی نمیکنه

و اینکه وسواسی بودن مشکله اپشن حساب نمیشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

من بودم ک تو این سن ازدواج نمیکردم،ولی خب شما اگر قصدشو دارین باهاش اشنا بشین،این موارد ظاهری رو ک گفتین از دید خود من اقا پسر شغلش نامعلوم و ردش میکردم 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗خودا نەشێوێ نازاری کەڵهۆڕ❣️

خانم با دیانت به نظرم ادم واسه مهم ترین تصمیم زندگیش اینجا نظر خواهی نمیکنهو اینکه وسواسی بودن مشکله ...

من اون دختر خانم نیستم وگرنه از جانب اول شخص صحبت می‌کردم و از طرفی وسواسی بودن از حدی بگذره مریضی وگرنه این واژه رو برای تمیزی و بدون بیماری هم بکار میبرن 

ممنونم از نظرتون