یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اون لحظه که باید زور بزنی چیزی حس نمیکنی و امکان داره اینقدر زور بزنی که پارگی شدید پیش بیاد یا رحم بپره بیرون حتی سزارین عوارض کمتری داره به نظر من .کنار من یه خانم انجام داده بود بچه سومش بود می گفت جوری پارگی شدید بود که بردن اتاق عمل خیلی داغون و پشیمون بود .البته شاید خیلی هام راضی باشن
عزیزم چقدر طول کشید زایمانت؟چند سانت که شدی برات زدن؟بعد درد رو کم کرد ؟ و اینکه عوارضی نداره ممنون ...
من توی خونه تا جایی که تونستم تحمل کردم بعد رفتم بیمارستان. تا برسم و کارام رو انجام بدن حدودا یک ساعت و نیم طول کشید. اپیدورال رو که زدن در جا دردم از بین رفت و دیگه هیچ دردی نداشتم. سه سانت بودم که زدن. دقیقا دوازده ساعت بعد این که از خونه رفتم بیرون بچه م به دنیا اومد. ازین دوازده ساعت فقط یک ساعت و نیم اول رو که قبل اپیدورال بود درد داشتم. برای من عوارضی نداشت.