2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 73370 بازدید | 527 پست
خیلی خوب کاری کردی من مادرم از۱۴سالگی باپدرم ازدواج کردوسی وهفت سال عمرشوگذاشت به پای کسی که ارزششون ...

قربونت برم عزیزم 

ان شاالله موفق بشی و و خودت و مادرت هر روز آرامشون بیشتر بشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. ...

متاسفم دوست من 

بیخیالش شو حتی ارزش شکایت کردن هم نداره مطمئن باش اگه دلیلش همینه خدا جوابش میده چون نمیخاست بی سرو صدا طلاق میداد آبروبردن کار خوبی نیست  حتی اگ اون بخاد بات زندگی کنه تو ازش جدا شو 

عزیزم ارجاعتون ندادن به پزشک برای تجویز دارو؟ من هم تراپی میشم ولی تراپیستم گفت افسردگی موقعیتی داری ...

ببخش عزیزم الان پیاما رو دیدم 

🙏کدوم شهرتشریف دارین دکترتون کیه ممنون میشم بگید 

؟ 

ولا یک سال و نیمه دارو مصرف میکنم الهی شکر راضیم چون قبلش یه دیونه بودم پاچه میگرفتم یا همش گریه میکردم خیلی پیشرفته بود سرگیجه داشتم وو علائم خیلی بد دیگه ای ....حال بدی بود ولی الان سه ماه دکتر گفته این حالی هستم دارو میخورم ولی وقت نشد برم تراپی  همون چند جلسه رفتم اگ واقعا خوب بشم چرا که ته حتما ادامه میدم 

پسر رو سرش اسلحه گذاشته بود؟خودش هم میخواست دیگه .ایشون انگار از متعهد بودن چیزی سرشون نمیشه

پسره هرچی گفت کسی باهاش خاستگاری نرفت پدر دوستمم قبول نکرد تنهایی بیاد خاستگاریش و دراخر بهم نرسیدن

ولی خب متاسفانه همینطور ک شما میگی دوستمم خودش اهل تعهد نبود از اولش

چرا عزیزم جای من. چرا تو جایی ک هستی کاری ک باید انجام بدی رو نمیدی؟🤌 بگو ببینم درد دلت رو🥲

خب عزیز من شوهرم ادم بداخلاقیه درامدش هم کمه ، ولی من زود بچه دار شدم بچه اولم مشکل ذهنی شدید داره ، تو فامیل که تو بدبختی سرامدم ، نفر اولم ، اگه همون اول طلاق گرفته بودم اینهمه بدبختی  نداشتم ، شما و همه اونهایی که از ادم نااهل طلاق گرفتین کارتون درسته ، طلاق همیشه بد نیس ، امثال منو ببینید و درس بگیرید زندگی رو خودتون بسازید ،🌹 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
من 36 محاله کسی طرفشو فراموش کنه

بسلامتی ان شاءالله..ازکجااینقده مطمئنین.؟من همسرم خودش طلاقم دادو رفت خارج محاله ک به فکرم بوده باشه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

میشه بیشتر توضیح بدین این مراحل رو!

مراحل خاصی نداره

من اشتباها فکر کردم استارتر عزیز هنوز تو فکر همسر سابقشونن و گفتم زوده عکسارو دور بریزن 

ادم گاهی دلش واسه یه عکس ساده هم تنگ میشه با همون اروم میشه

مثلا شما گرسنه ای درسته باید غذا بخوری ولی یه ابمیوه هم چند ساعت کمک می کنه دووم بیاری

بهرحال هر کی طلاق می گیره مجبوره اون فردو از کل زندگیش پاک کنه

حالا یکی در جا می تونه یکی پله پله 

اما نباید به خودش سخت بگیره 

کافیه اشتباهات بزرگ نکنه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزم از وضعیت همسر سابقت خبر داری میخوام ببینم واقعا چوب ظلمهایی که درحقت کرد رو خورده یا راس راس ...

نه خبر ندارم همون اوایل سه ماه بعد طلاقمون رفت ازدواج کرد با یه دختر دهاتی از یه خانواده داغون خیلیم خوشحال بود و هی تند تند عکساشو میذاشت پروفایلش منم کلا پاکشکردم الان خداروشکر اینقدر زندگیم خوبه شوهرم خوب و از همه لحاظ تکمیله که گاهی خواب میبینم تو زندگی قبلیمم تا چند ساعت بعد بیداری تپش قلب دارم

پسره هرچی گفت کسی باهاش خاستگاری نرفت پدر دوستمم قبول نکرد تنهایی بیاد خاستگاریش و دراخر بهم نرسیدنو ...

خدا عاقبت همه ی ما رو ختم بخیر کنه الهی

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. ...

کاملا درست میگن، بگو از دادگاه پیگیری کنه، بعدش کی گفته تیرگی ناحیه بیکینی غیر طبیعیه و باید با لیزر اصلاح بشه؟ این مسئله کاملا طبیعیه، چرا باید برای مردان هوس باز خودت رو در معرض انواع دور از جون سرطان رحم و تخمدان و یا تولد فرزندان مشکل دار قرار بدی؟

واقعا بی حیایی کرده امیدوارم محکم باشی و اعتماد بنفست رو از دست ندی.