من پسر هستم . راستش من قبلا حرفه ای آمادگی جسمانی کار میکردم ولی دیگه به سن خدمت که رسیدم گذاشتم کنار و رفتم خدمت چهار و دو سالی هم درگیر کار بودم الان بعد چهار سال باز شروع کردم و خداروشکر چون طبیعی ورزش کردم اثراتش رومه و الان دو هفته ای هست شروع کردم و بدنم زود نتیجه دیده . دیشب تمرین نفس گیری انجام دادم و پایین تنه کار کردم و پا درد شدیدی داشتیم و امروز هم رفتیم سیزده بدر بخاطر همین پا دردم پام هی خالی میکرد موقع پایین رفتن از کوه و دو سه باری مثل بچه ها سر خوردم و اصلا عابروم رفت کفشامم سر بود دیگه بدتر اصلا شد زهر مارم شد زشته واسه من اونم من که مثل آب خوردن واقعا این راه هارو میرفتم نمیخوام رفیقم بگه فلانی دست و پا چلفتیه چون واقعا توی کوهنوردی و اینا واقعا قبلا رفتم اصلا کم نمیارم راستش دلم گرفته اصلا ای کاش نمیرفتم آخه واس پسر زشته این اتفاقی که واسم افتاد یخورده ناراحتم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
یه مدت بعد بهتر میشی مثل قبل راحت میری کوهنوردی اونا هم میبینن دست و پا چلفتی نیستی
خودتو ادیت نکن سرش
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم