2777
2789
عنوان

ماشین بفروشم واسه خرید خونه

389 بازدید | 27 پست

خانم ها، من خونه ی مادرشوهرم هستم طبقه ی بالاشون،  قراره ماشین مونو فردا بفروشیم پولش و بزاریم بانک که بتونیم با وام و اینا خونه بخریم البته باید همه ی طلاهامونم بفروشیم 🥲 به نظرتون کارمون منطقیه؟ خیلی دو دلم خیلی ناراحتم دلم واسه ماشین مون تنگ میشه🥲 خانواده ی همسرم میگن همینجا باشین نفروشید ولی من دوست دارم همسرم از خودش یه ملک شخصی داشته باشه🥲 بگید کارم درسته یا اشتباه، دعا کنید زودتر صاحب خونه شیم خیلی خسته م😭 تو این مدت اندازه ۱۰ سال پیر شدم اینجا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دلت نگیره عزیزم خوش حال باش دارید قدم‌خیر برای زندگیتون برمیدارید منم پنج سال پیش برای خونم ماشین طلا تا حلقمم فروختم شبی که حلقه هامونو شوهرم برد برافروش نشستم گریه کردم ولی الان تو خونه ی خودم باخیال راحت نشستم بدون مزاحم یااسترس صاحبخونه و کرایه سرماه طلاهامم تاحدودی برگردوندم چند وقت دیگه به امید خدا ماشین هم میخریم

عزیزم ما هم همین اسفند ماه دو تا ماشین و طلاهامونو سکه هامونو و تقریبا تمام پولی که داشتیم رو زدیم به خونه☺️

خودم خییییلی راضیم چون بنظرم هیچی ملک نمیشه..‌

ولی گاهی شوهرم میگه کاش میشد طلا نفروشیم.. وگرنه در کل راضی هستیم و من عمیقا آرامش پیدا کردم

دلت نگیره عزیزم خوش حال باش دارید قدم‌خیر برای زندگیتون برمیدارید منم پنج سال پیش برای خونم ماشین طل ...

مبارکت باشه عزیزم❤️ من از حرف های بقیه دارم عذاب میکشم خانواده همسرم همشون من و مقصر میدونن میگن تو خونه ی مفتی نشستین دیگه چی میخواین بعدا ما مُردیم اینجا مال شماست ، ولی من اصلا اینجا حال دلم خوب نیست ، هرکی اومد غیر مسقیم سرکوفت زد که آره همینجا بمونید شما نمی‌تونید تو این گرونی خونه دار شید🥲 ولی من هیچ جوره کم نیاوردم شده یه خونه ی ۶۰ متری میگیرم برام مهم نیست فقط میخوام راحت شم 🥹

طلا داری میفروشی بگو نصف یا 2 دونگ بزنه به نامت

علاوه بر طلا قراره ماشین خودمم که پدرم تو مجردی برام خریده بفروشم در واقع دو تا ماشین قراره بفروشیم ، همسرم گفته ایشالله خونه دار شیم سه دونگ میزنه به نامم، 

مبارکت باشه عزیزم❤️ من از حرف های بقیه دارم عذاب میکشم خانواده همسرم همشون من و مقصر میدونن میگن تو ...

آفرین بهترین کار همینه ولی طلاهاتو بزار آخرین مرحله بفروش یعنی وقتی قولنامه کردید چون طلا تالحظه ی آخر سود میده 

به حرف اطرافیان گوش نده موفق باشی داری قدم درست برمیداری ناراحت نباش موفق باشید🌹♥️