2777
2789
عنوان

پارتنر بی احساس😂😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 61 پست
نیستم💔خسته شدم از بس گفتم آقا زنگ بزن دوست دارم زنگ بزنی

گلم شما که بیست سالته اصلا با پسر بالای 25 نباید بری تو رابطه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلم شما که بیست سالته اصلا با پسر بالای 25 نباید بری تو رابطه

اشتباه خودم بود دیدین وقتی گیر میکنی هرچی دست و پا میزنی بدتر میشه؟من دقیقه این حالتو دارم اونم ول‌کن نیست کات کرديم ن پیگیرش شدم ن چیزی خودش پیام داده باز ده بار

اشتباه خودم بود دیدین وقتی گیر میکنی هرچی دست و پا میزنی بدتر میشه؟من دقیقه این حالتو دارم اونم ول‌ک ...

دیگه محلش نزار

سناتون اصلا بهم نمیخوره

تو براش سرگرمی هستی برا همین برمیگرده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
دیگه محلش نزارسناتون اصلا بهم نمیخورهتو براش سرگرمی هستی برا همین برمیگرده

🥲💔💔💔💔ی وقتایی حس میکنم خوشش میادازم یه وقتایی حس میکنم نه

از یه طرفم با بچه بازیام می‌سازه نمیدونم چشه

خیلی گناه دارم بخدا ببین سن واقعا تاثیر داره مخصوصا اینکه این نه از کارش راضیه نه از چیزی فکرش خیلی ...

اره میفهمم چی میگی خب ببین اگه یکم فاصله سنی تون کمتر بود هردوتون باهم تو یه حال و هوا بودین میدونی چی میگم . تقصیری هم نداره ها تو این سن مجبوره که به فکر پول و .. باشه 

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

دوست داشت منو یه جواب منم خوبم چیزی ازش کم نمیکرد🥲💔💔

چرا نمیشینی باهاش منطقی حرف بزنی ؟ 

باهاش حرف بزن بگو منم یوقتایی خیلی نیاز دارم به بودنت بگو این کارات باعث میشه ازت دور بشم من دویتت دارم کاری نکن که بینمون فاصله بیفته و ..

چرا نمیشینی باهاش منطقی حرف بزنی ؟ باهاش حرف بزن بگو منم یوقتایی خیلی نیاز دارم به بودنت بگو این کار ...

همین یک هفته پیش یک ساعت صحبت کردم بخدا گفتم من نه ازت کادو میخوام نه هیچی همین که چند روز یکبار زنگ بزنی خوب رفتار کنی کافیه اما هیچ 💔💔🥲

همین یک هفته پیش یک ساعت صحبت کردم بخدا گفتم من نه ازت کادو میخوام نه هیچی همین که چند روز یکبار زنگ ...

والا چی بگم رابطتون لانگ هست ؟ 

عزیزمم پارتنر ۳۰ سالشه وقتی سنش کمتر بود ذوقشو خرج ادم های دیگه کرده الان دیگه به منطقه امن منطق رسی ...

💔💔💔باورت میشه خجالت میکشم کات کنم ده باز کات کردم من هربار برگشتم جدی نمیگیره منو بخدا ب سرم زد بگم میخوام به آدمای دیکه فرصت بدم

ما لانگ انقد اذیت میشم تا حالا ندیدمش

🥲🥲🥲💔💔💔حالا این ۲۱ رور سرکاری ۲۱ روز خونه ک خیلی نمیتونیم ببینیم چون شهر کوچیکه خیلی گیر بندازن آبرومون رفاه مخبر هم زیاد هست پلاک ماشین میدن