2777
2789

کتاب کنکور میخواست دختره

براش خریدم پست کردم

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوبحالا از کجا میشناختیش

رو اینترنت پیداش کردم

چندسال قبل

خبرم ندارم اژش

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

اصلا قصد ندارم از خودم تعریف کنم

ولی هروقت هرکسی کمکی خواست و ازم براومده بهش کمک کردم

یکی اینجا ویارونه دلش یه میوه گرون میخواست

ما داشتیم

فرستادم براش 

بقیشم نگم بهتره😂

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
اصلا قصد ندارم از خودم تعریف کنمولی هروقت هرکسی کمکی خواست و ازم براومده بهش کمک کردمیکی اینجا ویارو ...

خوشبحالت

چقد خوبه 

اتفاقا میخواستم اینجا بگی که همه یاد بگیریم

خوشبحالتچقد خوبه اتفاقا میخواستم اینجا بگی که همه یاد بگیریم

حسش فوق العاده س

انگار رها میشی وجدانت اروم میگیره و از ته قلبت احساس خوشبختی میکنی

برای بچه های کار ساندویج درست میکنم کتاب میگیرم

بابای یکی از کاربرای اینجا دستفروشه اولویت خریدم اونه چیزایی که میفروشه

از دستفروشایی که سعی میکنن دستشونو جلوی کسی دراز نکنن خرید میکنم 

محرم راز دوستامم هستم تقریبا همشون موقع ناراحتی میان سمت من

جدیدنم چند تا دانش اموز دارم هفته ای دو ساعت از خانواده های فقیری که بچه هاشون تو درس ظعیفن رایگان براشون حل مشکل میکنم

بقیشم دیگه پیش میاد اینا ثابتن😂

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
حسش فوق العاده سانگار رها میشی وجدانت اروم میگیره و از ته قلبت احساس خوشبختی میکنیبرای بچه های کار س ...

چه کارای قشنگی انجام میدی 

منم دلم خواست

ولی بلد نیستم