2777
2789

اگه خواهرتون همین الان بیاد خونتون و سه ماه بمونه ،کلا چه واکنشی دارین ؟خوشتون میاد ؟بدتون میاد؟به چشم یه مزاحم نگاش میکنین ؟چه عکس العملی نشون میدین ؟بعد مثلا شش ماه پیشش باز هم سه اومده باشه و خونتون موندگارشده .وهمین روند ادامه داشته باشه ....خواهشاً حقیقت و بگین ممنون میشم اگه تو تاپیکم شرکت کنین و نظر بدین 🙏

👩‍❤️‍👨

بستگی داره چرا اومده باشه ؟شوهرم چجوری آدمی باشه ؟خواخرم چ مدل برخوردی داشته باشه ؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چرا اومده باشه ؟شوهرم چجوری آدمی باشه ؟خواخرم چ مدل برخوردی داشته باشه ؟

ممنونم بابت نظرتون ..خواهر کن هر دفعه برای کارای دکتری میاد و بعضی وقتها هم که حوصلش سر بره بازم میاد تفریحی اینا منظورمه .....شوهرم آدم خوبیه خداروشکر .

👩‍❤️‍👨

اگه با خواهرم صمیمی باشم اشکالی نداره ولی بالاخره ادم خسته میشه از این شرایط

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید

دیگه برای چی شوهر کرده اینجوری بوده! مگر اینکه کارای خونه تون رو بکنه تو لم بدی و اینکه باهات صمیمی باشه بهت خوش بگذره باهاش. و اینکه شوهرش معذبت نکنه.و اینکه بچه اش تخس و رو مخ نباشه.وگرنه خیلی سخت میشه تحمل همچین شرایطی توش بودم 

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

ممنونم بابت نظرتون ..خواهر کن هر دفعه برای کارای دکتری میاد و بعضی وقتها هم که حوصلش سر بره بازم میا ...

فدات عزیزم، بنظرم کارشون درست نیست ک اینقد زیاد میمونن حالا مثلا بیاد کاراشو انجام بده بره یا مثلا ماهی یکی دو روز بیاد بمونه برا سر زده اما اینقدر موندن خب شرایط زندگی شمارو هم مختل می‌کنه هرچقدرم شوهرتون مرد خوبی باشه یجایی اذیت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
اگه صمیمی نباشی چی؟؟؟

دیگه اصلا من خودم این مدل ادمارو میبینم کلا معذب میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
فدات عزیزم، بنظرم کارشون درست نیست ک اینقد زیاد میمونن حالا مثلا بیاد کاراشو انجام بده بره یا مثلا م ...

ینی شما هم باشین از موندن سه ماه خونه ی خواهر یا برادر موافقش نیستین؟

👩‍❤️‍👨