اگ خونه مادرتون ی شهر دیگه باشه حداقل چند ساعت راه باشه
میرین چند روز خونه مادرتون میمونید
من دلم نمیخواد زیاد بمونم زودی دلم برای خونم تنگ میشه
دَر تآریخ بِنویسید : نسلِمآخِیلیسَعیکردزِندگیکُنه🖤.️ ....و اوست کِ کارگشای ِمشکلات من است:#خدایِمن🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما ۹ ساعت فاصله داریم،بعد دوماه دوری برا عید اومدیم الان دیگه کم کم دلم خونه خودمو میخواد ☹😂
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دَر تآریخ بِنویسید : نسلِمآخِیلیسَعیکردزِندگیکُنه🖤.️ ....و اوست کِ کارگشای ِمشکلات من است:#خدایِمن🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
مامانمو خیلی دوست دارم اما واقعا فقط تو خونه خودم راحتم .یه وقتایی شوهرم میگه مثلا شمام بمونین بعد ب ...
منم بخاطر اینکه نارحت نشه میمونم شوهرم میره خونه
خودم میمونم ولی دلم میخواادزودتر برم
چیکارکنم مامانم بیخیال شه
فقط به اسرار مادرمهدو سه روز اونم فقط دلم میخواد زودتر تموم شه برمولی مادرم همیشه نارحته که چرا زیاد ...
اصرار
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷