2777
2789
عنوان

شما چقدر خونه مادرتون میرید

288 بازدید | 28 پست

اگ خونه مادرتون ی شهر دیگه باشه حداقل چند ساعت راه باشه

میرین چند روز خونه مادرتون میمونید 

من دلم نمیخواد زیاد بمونم زودی دلم برای خونم تنگ میشه

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما ۹ ساعت فاصله داریم،بعد دوماه دوری برا عید اومدیم الان دیگه کم کم دلم خونه خودمو میخواد ☹😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید

فقط به اسرار مادرمه

دو سه روز اونم فقط دلم میخواد زودتر تموم شه برم

ولی مادرم همیشه نارحته که چرا زیاد نمیمونی 

گله میکنه بخاطر همین میمونم 

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید

من راهم دوره.میرم زیاد میمونم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

من کلا سالی دو بار فقط میرم خونه مادرم چون خیلی دورم ازشون ، برای همین هر بار در حد دوهفته می مونم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مامانمو خیلی دوست دارم اما واقعا فقط تو خونه خودم راحتم .یه وقتایی شوهرم میگه مثلا شمام بمونین بعد ب ...

منم بخاطر اینکه نارحت نشه میمونم شوهرم میره خونه 

خودم میمونم ولی دلم میخواادزودتر برم 

چیکار‌کنم مامانم بیخیال شه

بیشتر ببینید
فقط به اسرار مادرمهدو سه روز اونم فقط دلم میخواد زودتر تموم شه برمولی مادرم همیشه نارحته که چرا زیاد ...

اصرار

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
اصرار

ممنون ولی سوال من این نبود؟

بیشتر ببینید
من راهم دوره.میرم زیاد میمونم

دلت تنگ‌نمیشه واسه شوهرت خونت

بیشتر ببینید