2777
2789

من هیچوقت دم نمیذاشتم 

وقتی اب جوش امد ماکارانی رو میریختم داخل قابلمه بعد که رشته نرم شد رشته دو گاز میزدم میدیم وسط اش سفیده صبر میکنم تا داخل و بیرون رشته یک رنگ بشه بعد ابکش میکردم خورشتش رو قاطی میکردم میزاشتم درحد یکی دو دقیقه دم بیاد 


اینسری میخوام مثل همه دم بزارم 

کی باید ابکش کنم وقتی وسط اش سفیده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره چه ته دیگی بذاری

اگه سیب زمینی نازک باشه فکر کنم نیم ساعت چهل و پنج دیقه کافیه 

ولی من سیب زمینی رو میپزم و کلفت میذارم کف قابلمه و سسم بهش میزنم و میذارم یه ربع سرخ بشه و بعد ماکارونی رو میذارم دم بکشه حتی گاهی نیم ساعته هم دم میکشه ماکارونی رو میکشم یه ظرف دیگه میذارم ته دیگش خوب بشه 


من پنج دیقه میذارم بجوشه ابکش میکنم یه ساعت میذارم دم بکشه

کدوم رشته ها رو ۵ دقیقه یمزاری اون رشته نازک  ها رو یا اون رشته های که یه مقدار کلفت ترن؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
یه ساعت!ته دیگ میزاری‌؟بعد موقع دم داخل ماکارانی اب هم میریزی ؟

اره یه ساعت واسه ته دیگ

سیب زمینی متوسط رو میپزم از وسط دو نصف میکنم میذارم ته دیگه و بهش ادویه و نمک و سس ماکارونی میزنم خیلی خوشمزه میشه

اره اولش یه ذره اب میریزم و روغنم زیاد میریزم 

تو گوشت ماکارونی هم سس کچاپ به همراه رب میریزم خیلی خوشمزه میشه 

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792