2777
2789
عنوان

زاویه فک زدم ولی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2721 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته‌ اینجا کانتور هم کردم بزار ی بدون کانتورم بزارم

ی عکس قبل هم بدید لطفا

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید

صورتتوتزریق کردی؟

یاصورته خودته انگار پایین سمت لب بوس سمت گوش پف زیاد داره اون پق

زاویه روبد نشون میده بنظرم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
البته‌ اینجا کانتور هم کردم بزار ی بدون کانتورم بزارم

بذار

ولی بازم صورت شما رو این تزریق نامناسب از اون حالت دخترونه و ظریف خارج کرده

من بودم انزیم میزدم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید
این حالت جا افتادشه تازه ۴ماه پیش تزریق کردم

یکم زیاده روی شده ..ولی در نهایت بد نیست ..

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .