2777
2789
عنوان

هر دکتری میریم نمیفهمن مامان ام چ مشکلی داره تروخدا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 51 پست

تهران یه دکتر هست اطراف ما هر کس هیچ دکتری بیماریشو تشخیص نمی داد این تشخیص داد خیلی حاذقه متخصص داخلی دکتر محمودرضا زارعی ، البته سرش خیلی شلوغه به این راحتیا وقت نمی ده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا دکتر طب سنتی رو امتحان نمیکنین؟

یکی از درمانگراشونو میشناسم عکس زبان مادرتونو براشون می‌فرستین تمام بیماری هاشو بهش میگن بعد اگه تمایل داشتین و می‌دونستین درسته شروع به درمان میکنین

چرا دکتر طب سنتی رو امتحان نمیکنین؟یکی از درمانگراشونو میشناسم عکس زبان مادرتونو براشون می‌فرستین تم ...

ببخشید ولی مزخرفترین دکترا دکترای طب سنتین 

من برای چند مورد مراجعه کردم کلی داروهای گیاهی داد مشکلم حل که نشد هیچ معده دردم گرفتم 

آره ددی گفت ملتهبه بعد ی دکتر دیگه گفت عفونت کرده شدید گلوش

ببین برای درمان عفونت گلوش خیلی مهم داروهاشو مرتب و سرساعت مصرف کنه تا آخر..و زمان بر درمان عفونت به این وسعت

امیدوارم خداوند مادرتو شفا بده عزیزم 

آخه غذا نمیتونه بخوره میگه ی چیزی تو گلومه انگار لثه ها هم ملتهب

شاید تکه مونده تو گلوش؟ باید بره پیش کسی که یا از دماغ یا از دهن فوت میکنن و این غذا رد میشه

اگه بمونه آدم رو مریض میکنه

دکتر چی هست عزیزم میشه بگید

دکتر علی اکبر بصیری هم داخلی هست هم متخصص گوارش

مامان من و یکی از فامیلامون مشکوک ب سرطان بودن قشنگ تشخیص داد و دکتر متبحر معرفی کرد

اگر بتونی بیای تهران خیلی خوبه 

درمانگاه ابن سینای تهران توی فلکه دوم صادقیه میشینه هر روز هست 

کی بردین؟بعد این ماجراها که غذا از گلوش پایین نمیره بردین؟

عزیزم احتمال خیلی زیاد از سرطان خون هست‌‌‌ چون مشابه این مشکل رو پدر منم داشت 

یعنی سه تا بیماری باهم داشت یکی خون یکی لخته تو مغز یکی هم سرطان لنف ... هیچ کدوم هم نفهمیدن چه کاری درسته تا آخر پدرم کرونا اومد کرونا گرفت ب رحمت خدا رفت...

اما پدر من تهران نیومد بره پیش این دکتره 

ولی مامانم رو این دکتره نجات داد با تشخیصش و دکتر ترمه چی ک مغز و اعصابه