2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فهمیدی به منم بگو خیلی عذاب میکشم گاهی. مخصوصا جاهایی که انرژی منفی زیاده

یکی هم انرژی منفی برات بفرسته مثلا خوشش ازت نیاد هم متوجه میشی؟چه حالتهایی بهت دست میده که متوجه میشی؟

فهمیدی به منم بگو خیلی عذاب میکشم گاهی. مخصوصا جاهایی که انرژی منفی زیاده

متنفرم

من دیگه از دور هم حس میکنم

زندگیم جهنم شده

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

یکی هم انرژی منفی برات بفرسته مثلا خوشش ازت نیاد هم متوجه میشی؟چه حالتهایی بهت دست میده که متوجه میش ...

دقیقا، حالت بیقراری دپرسی بی‌حوصلگی، افکار منفی میاد سراغم، تا نرم تو طبیعت یا خودمو مشغول نکنم و... اون حالتا رفع نمیشه. معمولا وقتایی که سطح انرژی خودم پایینه انرژی‌های منفی بیشتر روم تاثیر میذاره 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

اره خیلی.هم کسی که انرژی مثبتی داره و هم برعکسش

من وقتایی که یکی خیره نگاهم میکنه نمیتونم نگاهش کنم انرژیشو شدید میگیرم، اگه از روی حسادت باشه که دیگه هیچی قشنگ مریض میشم

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

من حتی انرژی کاربرای سایتودریافت میکنم بایکی هفته گذشته توخصوصی حرف زدم هنوزم انرژیشوحس میکنم خیلی ازاردهندست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

دقیقا، حالت بیقراری دپرسی بی‌حوصلگی، افکار منفی میاد سراغم، تا نرم تو طبیعت یا خودمو مشغول نکنم و... ...

چندسالته گلم؟از کی اینطوری شدی؟حس نفس تنگی رو سنگینی روی قفسه سینت هم داری ؟