2777
2789
عنوان

نقشه کشیده بودم ماشین کارفرمامو آتیش بزنم خودش فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 29 پست
امیدوارم دروغ 13 باشه حرفات://

نه نیست تاپیک های قبلیشو ببین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

پس اون حرفهای منم یاعث نشد که بی خیال اتیش کشیدن ماشینش بشی. بشین و ببین که میره ازت شکایت مسکنه. به ...

بابا من بیخیال شدم 

امروز ی تاپیک زدم چندتا قبل نگاه کن ک آتیش ام خوابیده

ولی کسی ب گوشم رسوند ک طرف فهمیدم تو اون پیج پیام گذاشته بودم چندماه پیشا 

فقط کنجکاوم بدونم چرا دیلیت میلیت کرده همه چیشو ؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این رفتارا طبیعی نیست

منظورم رفتار شماست

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

از رو عصبانیت بود و تمام شد الان ریلکس و بی خیال ام فقط موندم چرا یارو دیلیت زده همه چیشو 😁🤣

از روی خوشی ادم به اینچیزا فکر نمی‌کنه 

همین عصبانیت فکر میکنین به اینچیزا ترسناکه:/

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

چرا

بابا خب انصافا خودت فک کن ب این اسونیا نیست آتیش زدن ماشین یکی . 

بنظرم خشمت رو کنترل کن بپسارش ب خدا

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
بابا خب انصافا خودت فک کن ب این اسونیا نیست آتیش زدن ماشین یکی . بنظرم خشمت رو کنترل کن بپسارش ب خدا

بابا بیخیال شدم 

فقط کنجکاوم چرا برنامه های تلگرام و...شو دیلیت زده ؟