2777
2789
عنوان

یکی ازم خواستگاری کرد بیاد تاپیکمو بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 83 پست

۲۶ سال سنش کم نیس که

هر وقت اومد جلو بدون دوستت داره (خواستگاری)

وگرنه به خودت امید واهی ندههه

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمش خواستگاری کرد منو براش من هیچی نگفتم چون مامان و بابام از این قضیه بی خبر بودن عمش گفت اول نظر خ ...

شاید عمه از خودش گفته . پس چرا پیگیری نکردن باز تو که جواب منفی ندادی؟ 

نمیدونم اخه ازم چند تا عکسم خواست بعد من براش فرستادم اونم فرستاد واسه زن برادرش (مامانش و میگم)

چون اینکه منو هرروز میبینه عکس اصلا لازم نبود فقط خانواده برادرش هستن که یه شهر دیگه زندگی میکنن 

یه بار خانوادگی رفتیم بیرون بعدش پسره داشت از عمش عکس می‌گرفت بعدم منم صدا کردم که برم باهاشون عکس بگیرم

کارش زشته ازت عکس میگیره 

من باشم جدی برخورد میکنم 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

منم نمی‌دونستم عکس گرفته از من ابجیم بعدش بهم گفت بعد چند وقت که من ماجرای خواستگاری واسش تعریف کردم وگرنه اگه همون اول میگفت منم برخورد داشتم ولی بعدش عمش خواستگاری کرد منو

من میگم شاید عکس میگیره که بعد نگاه کنه 

چون یه شهر دیگه زندگی میکنن شاید سالی یکبار ببینیم همو یا اصلا نبینیم

یاد قضیه خودم افتادم پسره بهم گفت ازت خوشم اومده بعد زد زیرش 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
منم نمی‌دونستم عکس گرفته از من ابجیم بعدش بهم گفت بعد چند وقت که من ماجرای خواستگاری واسش تعریف کردم ...

ببین دوست داشتن رو داره به نظرم ولی رو اینچیزا حساب وا نکن که مثل من نشی 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

روت کراشه

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید

نمیشه گفت دوستت داره چون با نگاه کردن آدم عاشق نمیشه ایشون به نظر میاد که دنبال یه دختر میگرده که باهاش ازدواج کنه و احتمال داره که عمه اش  شما رو بهش پیشنهاد داده و یا ممکنه که خوده پسر شما رو دیده و از شما خوشش اومده ولی باید منتظر بمونی ببینی میاد خواستگاری یا نه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خودت چن سالتهاینکه یواشکی عکس گرفته این کارش یجوریه ولی خب اگه ازت خوشش نمیومد که به عمش نمی‌گفت بهت ...

خودم گیر کردم بین دو تا راه یکی میگه دوست داره یکی میگه نه 

ولی من خودم دوسش دارم