2777
2789
نفرین ب خودمه که دارم پدر مادرمو تحمل میکنم هی احترام میزارم فقط میرن روی مخ آدم

ببین همه زورشون به کوچیک تر و مظلومتره میرسه. همون مامان بابات پر خشم و ناراحتین سر تو خالی میکنن تازه فکر میکنن دارن بهت لطف میکنن

کی مهاجرت میخواد بکنه یا کرده من ن عمو ن داایی ن عمه هیچکسو نداریم همه فوت کردنی خاله مریص احوال دا ...

عزیزم .. من اصلا اهل ارتباط با فامیل نیستم الان خیلی سختمه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قرار نبود بریم ولی صبح گفتم بریم پیاده روی از دیشب تا حالا مهمونی که بدون دعوت پاشده اومده رو نگه ...

خوب اونم ببرید

چقد سخت میگیرین

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

چقدر خانای قدیمی باسیاست بودن خدایی ۰نان زندگیو جمع میکردن دورهم اما الان...

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید
ببین همه زورشون به کوچیک تر و مظلومتره میرسه. همون مامان بابات پر خشم و ناراحتین سر تو خالی میکنن تا ...

خیلی حالم بده از دستشون یه ذره سیاست ندارن 

مامانم همه چی زندگیمو بهش دیشب داشت میگفت،زن عموم خیلی پولداره مدام پیش این دعانویسا میره عمم رو میفرسته خبر بگیره براش 

هیشکی تو خانواده با اینا حرف نمیزنه جز پدر مادر ساده من 

خیلی حالم بده از دستشون یه ذره سیاست ندارن مامانم همه چی زندگیمو بهش دیشب داشت میگفت،زن عموم خیلی پو ...

چه زنعموی خل و چلی داری

ناهار نگهش داشتن؟

پاشو برو بیرون الکی بگو قرار دارم. بعد که رفت به مامانت بگو بهت زنگ بزنه

چکارشون کنم ابروی منو بردن مهمون میاد تو اتاقم اگه بمونم به مهمون میگن این تو اتاق مونده .. هنوز کار ...

باصحبت کردن حالاخودت بهترمیدونی باچه صحبتی وراهی واردشی هم قبول کنن هم ناراحت نشن

اگ خدایی نکرده آهی بکشن هرچی زحمت بکشی بیفایدس وشایدم پول جمع کنی پولداربشی ولی دل خوش نداری

بخشش⚘️قصدنصیحت نداشته وندارم فقط نظرکوچیکموطبق تجربه بیان کردم

بازم طلب بخشش⚘️

چه زنعموی خل و چلی داریناهار نگهش داشتن؟پاشو برو بیرون الکی بگو قرار دارم. بعد که رفت به مامانت بگو ...

اره استاد دانشگاه هستش اما انقد دعا گرفته همه میشناسن چقد عوضیه..این عمه ام دیشب کل اتاقارو خونمونو داشت میگشت..

نمیره که بدون دعوت از دیروز ساعت ۶ اومد 

مجبورم همین کارو کنم