2777
2789
عنوان

کیا با اسنپ تنهایی جایی رفتن و اومدن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
منم این مدلی بزرگ شدم الان با 40سال سن هنوز از تنهایی حرید رفتن میترسم از خیلی چیزها میترسم مامانم د ...

چند وقتیه به این نتیجه رسیدم که باید از محدودیتای الکی و بی مورد خانوادم رد بشم حتی اگه شده بهشون دروغ بگم 

از رو دلسوزی زیاد  از حد یه آدم ضعیف ترسو از من ساختن که هیچ کاری تنهایی نتونم انجام بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب توام میگی چاقو میبری بلایی سر طرف بیاد مشخصات توام ثبته میتونه ثابت کنه😐مگه تگزاسه اخه

من بدترین حالت ممکن رو گفتم که از چاقو استفاده میکنم اگه خیلی هیز بود چاقو رو استفاده میکنم نمیتونم وایسم نگاه کنم هر بلایی خواست سرم بیاره 

من بدترین حالت ممکن رو گفتم که از چاقو استفاده میکنم اگه خیلی هیز بود چاقو رو استفاده میکنم نمیتونم ...

نترس بلایی سرت نمیارن اصلا مسیر های توی شهر کوتاه هیچ اتفاقی غیر ممکنه بیوفته

چرا تعجب ؟ خب به غیر از چاقو پس باید چه کار کرد اگه یه راننده ای خیلی هیز بود و اصلا از یه مسیر دیگه ...

اصلا این چیزا پیش نمیاد عزیزم خصوصا اگه داخل شهر باشه، مگه میخوای بری بیابون

حالا امروز رفتی اومدی خودت به این افکارت میخندی ، هرچند امروز سیزده بدره و اسنپ به سختی پیدا میشه

واسه امروز نمیخوام برای بعدا هست گفتم الان بپرسم خیالم راحت شه چه جوری رفتار کنم 

ممنون 🌹