2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر اینکه منو نبره بیرون خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 64 پست
میفهکم سخته دست شما نبوده که چرا بچه دیگه ای به سرپرستی نمیگیره

هروز به شوهرم میگم میگه نه که نه ... میگه بچه خودم باشه ... میگم خدا آفریده چ فرقی داره .خیلی خود خواهه یا غرور کاذب داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست خودم نیست استرسی شدم و ناراحت دکترم میری یه مشت قرص میدن اعتیاد میگیری

خب خوشگلم تو خودت باید به خودت کمک کنی

ناراحت چیزایی که کاری ازت بر نمیاد نباش مگه زندگی دو روزه تو میخوای سالهای سال زندگی کنی روحیه تو حفظ کن

خب خوشگلم تو خودت باید به خودت کمک کنیناراحت چیزایی که کاری ازت بر نمیاد نباش مگه زندگی دو روزه تو م ...

از شما چ پنهون هروز دلم میخواد برم اون دنیا نگران مادرمم فقط کسی جز من باهاش راحت نیست

همسرم انتخاب خودم بود از اولم خانواده اش بد بودن همسرم میدونه اما مثلا عید نمیاد خونه ۱۳نمیاد ک نه پ ...

یک غذای خونگی درست کن باهم پیک نیک دو نفری برید بیرون

انقدرم بد خانواده اش رو نگو هرچی هستن خانواده اش احترامشون واجب

یک غذای خونگی درست کن باهم پیک نیک دو نفری برید بیرونانقدرم بد خانواده اش رو نگو هرچی هستن خانواده ا ...

بد نمیگم خیلی وقته دیگه هیچی ازشون به خودش نمیگم اما از قبل گفتم میدونه ولی اون بخاطر اونا زندگی منو شادی خرید ذوقو شوقو از من گرفته 

زندگی هممون همینه کو دل خوشمحکومیم به زنده بودن

یه وقتها قلبم چنان میگیره ک گویی میمیرم اما دوباره زنده میشم و حرکت میکنم ... من ادم اجتماعی هستم اما ک دورم خالی میشه استرس میشم

بد نمیگم خیلی وقته دیگه هیچی ازشون به خودش نمیگم اما از قبل گفتم میدونه ولی اون بخاطر اونا زندگی منو ...

بیخیال اکثر مردای ایران همینن

زن خودش باید به فکر خودش باشه

فکر نکنم هیچکی ناجنس تر از شوهر خود من باشه ولی قلقش دستت بیاد راحت تر میتونی کنار بیای و تو دستت بگیری شادی زندگیتو

بیخیال اکثر مردای ایران همیننزن خودش باید به فکر خودش باشهفکر نکنم هیچکی ناجنس تر از شوهر خود من باش ...

قلق نداره دنده اش جا نمیره محبت سکوت و... هیچی درست نمیشه فقط نگاهش بدهن ننه و خواهرشه