2777
2789

خوابم نمیبره 

زنگ زده سرکارم شیفتم

خونه نیومده 

که منو نبره ۱۳ بدر چون گفتم نمیخوام با خواهرو مادرش که جگرمو سوزوندن برن بیرون ‌...البته نگفت بریم با اونا از قبل نیدونه من نمیام . کم بلا سرم نیاوردن ...

حالا منی که بابا ندارم شوهرم کل عیدو تو خونه حبسم مرده نه جایی برده نه جز دوسه نفر دوستام کسی اومده.

حالا هم بهونه کرد سر کاره .

خیلی دلم برا ۱۳بدرای بی منت بابام تنگ شد...

خودت مرغ بخوابون تو مواد فردا بزن بر بدن 

عکس پروفایلم دکتر مریم کوچکی نژاد 🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿 emtehanejabr.blogfa.com 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂  کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راستش تجربه بهم گفته انتظار باید بزاری کنار و عاقلانه فکر کنی..خودتو بزار جای اون مرد.. با خانوادش نره.. خانواده شما هم برنامشون احتمالا مشخص نیس.. تو باید ارتباط بگیری.. یسری گروه دوست شکل بدی و شوهرت ببری بینشون.. اگر بهش خوش بگذره کل عید مسافرت باهات میاد و سیزده هم باهات میگذرونه.. 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
بیشتر ببینید
راستش تجربه بهم گفته انتظار باید بزاری کنار و عاقلانه فکر کنی..خودتو بزار جای اون مرد.. با خانوادش ن ...

قبلا بابام بود ب شوهذم خوش میگذشت ...الان ک بابام فوت شده شوهرم واسه اینکه مارو جایی نبره همش میره سرکار