2777
2789

دختر 6 ساله م دیگه عاقل شده متوجه قهرهای ما میشه، امشب یه کم میرفت پیش باباش یه کم پیش من گریه و زاری که من فقط یه آرزو دارم که شما آشتی کنید، شوهرمم لجبازه منم نمیتونم ایندفعه کوتاه بیام، دلم گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قهر نیستیم ولی فردا خونه ایم

مشکلتون با هم چیه ؟

اگر برای شما وقت میزارم و نظرمو مینویسم یا راهنماییتون میکنم و شما فقط لایک میکنید یا اصلا جوابی نمیدین ، تبریک میگم شما خیلی باشعور هستین

بخاطر بچه کوتاه بیایین

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید

دخترتون گناه داره 

من تو فضای متشنج دعوای پدر و مادر بزرگ شدم به خاطر دخترتون کوتاه بیاین و جلوش دعوا نکنین

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
بیشتر ببینید

من که شوهرم از صبح که رفته ساعت یک اومد مرغ خرد میکرده برا بنده ها خدا برا فرداشون حالا خوابید تا صبح انشاالله ببینیم چی میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم جلو بچه بحث نکنید و حداقل جلوش شده دو کلمه الکی هم حرف بزنید 

خیلی اثر بد میذاره روش 

فردا هم برید پارکی جایی 

یا تو خونه غذای خوشمزه درست کنید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید